Majorare cu peste 80 la sută a devizului de lucrări pentru drumul care leagă Timișoara de Autostrada Vestului, prin Dumbrăvița și Giarmata

Majorare cu peste 80 la sută a devizului de lucrări pentru drumul care leagă Timișoara de Autostrada Vestului, prin Dumbrăvița și Giarmata

Majorare cu peste 80 la sută a devizului de lucrări pentru drumul care leagă Timișoara de Autostrada Vestului, prin Dumbrăvița și Giarmata.

Consilierii județeni au aprobat majorarea cu peste 80 la sută a devizului de lucrări pentru un tronson al drumului ce leagă Timișoara de Autostrada Vestului, prin Dumbrăvița și Giarmata.

CITEȘTE ȘI: Stadionul „Dan Păltinişanu”, nefuncţional, rămâne în picioare, deşi trebuia demolat

Pe acest drum care se extinde la patru benzi, administrația județeană a reziliat contractul cu constructorul la începutul anului. Ulterior, a fost realizată o expertiză care arată că lucrările făcute nu sunt de  bună calitate, fapt ce va fi imputat firmei respective, spune președintele Consiliului Județean, Alin Nica.

Potrivit lui Alin Nica, Consiliul Județean Timiș va demara cât de curând o nouă licitație pentru stabilirea unui constructor care să finalizeze lucrarea. De la demararea șantierului, în septembrie 2020, până la rezilierea contractului, în februarie 2022, antreprenorul a realizat doar aproximativ 20 la sută din lucrare.

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *