Majestatea Sa Margareta a pregătit, la Castelul Regal de la Săvârșin, cozonac, pască și ouă roșii de Paști (video)

margareta

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu petrec sărbătorile pascale în acest an la Castelul Regal de la Săvârșin

Majestatea Sa Margareta a publicat pe pagina de internet a Familei Regale un film realizat în bucătăria castelului, în care, alături de bucătăreasa Familei Regale, Viorica Călin, pregătește cozonac, pască și ouă roșii, vopsite în mod tradițional.

Deși este un moment dificil pentru națiunea română și pentru lumea întreagă, Familia Regală dorește să păstreze tradițiile noastre, chiar dacă se află în izolare, se menționează pe romaniaregala.ro.

Castelul Regal de la Săvârşin, care este singura reşedinţă privată a Familei Regale a României, era locul preferat al Regelui Mihai.

Conform tradiţiei instituite de către Regele Mihai de la recuperarea Castelui, Familia Regală petrece sărbătorile de iarnă și vacanța de vară la Sărvârşin.

 

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Majestatea Sa Margareta a pregătit, la Castelul Regal de la Săvârșin, cozonac, pască și ouă roșii de Paști (video)

  1. Și când s-au deplasat la Săvârșin pe banii cui au făcut-o? Aștia sunt bugetari de lux, cu pensii nesimțite. Nu știu cu ce au contribuit la fondul de pensii și la cel de sănătate. Și ce au trecut pe declarație: deplasare la casa de vacanță? Mai lăsați-mă cu panaramele astea! Eu trebuie să dau Statul în judecată să-mi recuperez banii de care m-a tâlhărit pentru a întreține nu știu ce margarete și dude.

Lasă un răspuns