Mâine seară e Poli Timişoara – CSU Craiova. Oltenii vin în Banat să câştige. Ce spun Ionuţ Popa şi Devis Mangia (video)

poli craiova

Runda cu numărul 13 a Ligii I la fotbal o găseşte pe ACS Poli Timişoara în propriul fief, unde băieţii lui Ionuţ Popa vor da piept, mâine, cu începere de la ora 20,30, cu CSU Craiova. Antrenorul Ionuţ Popa se confruntă cu multe probleme de lot înaintea confruntării cu oltenii.

„Înainte de meciurile cu Sepsi, Voluntari şi Iaşi mi-am propus să scoatem un număr mai mare de puncte. Din păcate, am izbutit să scoatem doar două puncte şi să marcăm un singur gol. Se vede de la o poştă că problema numărul unu este lipsa atacantului. Mai bine zis a celui care înscrie, nu a celui care figurează în linia de atac.

O foarte mare problemă este şi absenţa lui Cânu, căpitanul nostru. Cred că a făcut cel mai bun sezon al lui de când este la Poli! Ne va lipsi foarte mult din angrenajul nostru. Nu ştim cât va lipsi, va face joi un RMN. Lotul fiind subţire şi urmând o serie de jucători absenţi, vom avea probleme.

La Iaşi am avut patru jucători sub 21 de ani pe bancă, dar şi aici sunt probleme. Oprea a suferit o viroză pulmonară, iar Haruţ este accidentat. Probleme de ordin medical mai sunt la Ţigănaşu, Bocşan şi Doman, iar Creţu încă nu este refăcut.

Sunt probleme mari, avem cel mai redus lot din punct de vedere numeric din Liga I. Trebuie să ne descurcăm aşa cum putem… Să adăugăm că Drăghici este mai departe indisponibil…”, a declarat Ionuţ Popa.

Ce crede Devis Mangia


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Mâine seară e Poli Timişoara – CSU Craiova. Oltenii vin în Banat să câştige. Ce spun Ionuţ Popa şi Devis Mangia (video)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *