Mai ușor și cu mitul Bolojan!

Ilie Bolojan, primarul Oradei, și-a creat o imagine foarte bună. Se spune că a făcut numai lucruri bune în orașul de pe Criș, că are o viziune cum numai la marii lideri se găsește și că, una peste alta, ar trebui luat drept model și de alți edili.

Ultima ispravă de bun gospodar a avut-o chiar în această perioadă de pandemie, când s-a scris și s-a vorbit că Bolojan gestionează impecabil criza epidemiologică, așa cum, din păcate, alți primari nu sunt în stare. Am aflat, astfel, că primarul Oradei a adus echipamente direct din China, că pune termometre la intrarea în spațiile închise, că vin tot felul de scannere și instrumente de care virusul va fugi ca ăla de tămâie.

Ba chiar Ilie Bolojan, considerat deja un fin cunoscător al COVID 19,  a început să dea sugestii cum ar trebui să intrăm în relaxare după 1 mai.

Iată, însă, că evenimentele s-au precipitat și ”tămâia” folosită de Ilie Bolojan nu prea pare să impresioneze. Județul Bihor a depășit Timișul ca număr de cazuri semnalate și a intrat în Top 5 la nivel național. Asta, în ciuda echipementelor, termometrelor și viziunii atotcuprinzătoare a primarului Oradei!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

6 Comments
Lucian 1 mai 2020
Dar cat de idiot sa fii sa scrii un asa articol?
cet 1 mai 2020
Mai florescutule, tu esti ziarist sau simbrias? Ceva minte ai?
Mishu cel Adevarat 30 aprilie 2020
Mishule, prietene, ai pierdut pariul, "comentul" tau nu a disparut nici dupa atatea ore...
trandafiroglu 30 aprilie 2020
Florescule cel maro, primarul de oras Oradea e de vina pentru judetul Bihor? Cat mai costa Nutella?
Costel 30 aprilie 2020
Silviu Florescu e platit direct de Frati? Dau de robu, prin intermediul...? Ca prea ia in colimator, gen W.C. Tudor, persoane mai harnice, mai competente si cu minte mai multa decat robu... Erau niste caricatuei sin seria "una pe zi". De pare ca si acest Silviu Florescu este o caricatura.