Mai ușor și cu mitul Bolojan!

bolojan

Ilie Bolojan, primarul Oradei, și-a creat o imagine foarte bună. Se spune că a făcut numai lucruri bune în orașul de pe Criș, că are o viziune cum numai la marii lideri se găsește și că, una peste alta, ar trebui luat drept model și de alți edili.

Ultima ispravă de bun gospodar a avut-o chiar în această perioadă de pandemie, când s-a scris și s-a vorbit că Bolojan gestionează impecabil criza epidemiologică, așa cum, din păcate, alți primari nu sunt în stare. Am aflat, astfel, că primarul Oradei a adus echipamente direct din China, că pune termometre la intrarea în spațiile închise, că vin tot felul de scannere și instrumente de care virusul va fugi ca ăla de tămâie.

Ba chiar Ilie Bolojan, considerat deja un fin cunoscător al COVID 19,  a început să dea sugestii cum ar trebui să intrăm în relaxare după 1 mai.

Iată, însă, că evenimentele s-au precipitat și ”tămâia” folosită de Ilie Bolojan nu prea pare să impresioneze. Județul Bihor a depășit Timișul ca număr de cazuri semnalate și a intrat în Top 5 la nivel național. Asta, în ciuda echipementelor, termometrelor și viziunii atotcuprinzătoare a primarului Oradei!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Mai ușor și cu mitul Bolojan!

  1. Silviu Florescu e platit direct de Frati? Dau de robu, prin intermediul…? Ca prea ia in colimator, gen W.C. Tudor, persoane mai harnice, mai competente si cu minte mai multa decat robu… Erau niste caricatuei sin seria „una pe zi”. De pare ca si acest Silviu Florescu este o caricatura.

    1. Costel, știi ceva, ai dreptate ! Se aude prin tîrg, cel puțin eu așa am auzit, de vreo 10 ani, că dl. Florescu execută la comandă și contra cost, articole elogioase pentru orice și oricine are destui bani ca să se vadă lăudat în Renașterea. Ce să-i faci, nu mai e nea Nicu ca să îi plătească Comitetul Județean de Partid, nu mai e nici Drăgan(fie iertat) care să finanțeze toate inepțiile, așa că băieții se descurcă cum pot ! Mai bine l-ai întreba pe dl. Florescu cum de nu s-a vaccinat încă cu celebrul (făcut de el celebru) vaccin anti Covid de la Oncogen ! În rest, ce să spun, regret că Bolojan, așa cum e el, nu e primar la Timișoara, ci unul puțin mai de la sud de Oradea. P.S. Pe cît facem pariu că în cel mult jumătate de oră comentul meu va dispărea pentru că cenzura de la Renașterea e, chiar în timp de pandemie, mai dură și mai severă decît în vremurile bune !

Lasă un răspuns