Mai sigur la vot, decât în spitale! Nelu Tătaru, despre alegerile parlamentare: ‘Momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente’

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a reiterat, vineri, ideea că nu se impune amânarea alegerilor parlamentare din decembrie, susţinând că „momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente”.

El a declarat, într-o conferinţă de presă, că pericolul poate apărea din acţiunile competitorilor electorali de după încheierea votului, potrivit AGERPRES.

CITEȘTE ȘI: Primarul Madridului: Este necesar să transmitem mesajul că restaurantele sunt sigure

„Nu ştiu dacă o zi de alegeri, 6 decembrie, este momentul care va decide cum va merge această pandemie şi nu ştiu ce va fi în martie sau aprilie, unde vrem unii dintre noi să ducem aceste alegeri. Momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente, la fel cum au fost şi alegerile locale. Ce facem noi după vot, cât de tare ne bucurăm în seara de după, câte zile vrem să sărbătorim după, asta poate fi într-adevăr un pericol”, a afirmat Tătaru.

Referindu-se la perioada de campanie electorală, acesta a precizat că acţiunile din perioada de dinaintea votului sunt reglementate prin acte normative deja adoptate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
ghita 31 octombrie 2020
MARE DOBITOC ESTIpe langa si NEMERNIC