Mai mulți tineri spun că au fost înțepați în cluburi pentru a li se injecta droguri. Poliția a arestat trei suspecți

club 3

Mai mulți tineri, în mare parte fete, dar și câțiva băieți, au depus plângeri la poliție susținând că au fost drogați fără știrea lor după ce au fost înțepați cu ace hipodermice în baruri sau cluburi de noapte. Relatările din ultimele zile despre această nouă practică de drogare a victimelor au provocat o adevărată stare de spaimă în Marea Britanie.

CITEȘTE ȘI: Avertisment de la Poliţia Română. Mesajul de pe WhatsApp care te poate costa mult. E o nouă înşelăciune

În aceste condiții, poliţia britanică a anunţat vineri arestarea a trei bărbaţi suspectaţi că ar fi încercat să le administreze droguri tinerilor în cluburile de noapte, relatează AFP, preluată de Agerpres. Este cunoscută de mulţi ani practica de a introduce droguri în băutura unei victime, dar mărturiile despre apariţia acestui nou tip de agresiune s-au înmulţit după ce două studente de la Universitatea din Nottingham au dat declaraţii presei britanice, arătându-și totodată urmele înţepăturilor şi echimozele provocate de acestea.

Una dintre studente, Zara Owen, spune că după ce a petrecut în club s-a trezit cu amintiri vagi şi cu o durere intensă într-un picior, unde o observat o înţepătură. Cealaltă studentă, Sarah Buckle, a fost transportată la spital de prietenii ei după ce s-a prăbuşit brusc în timpul unei ieşiri nocturne, ea remarcând mai târziu la mână o echimoză cu un punct negru în mijlocul ei.

Poliţia britanică a transmis că investighează zeci de atacuri similare, în timp ce studenţii pregătesc boicotarea unor baruri şi cluburi şi cer sporirea securităţii în aceste locuri.

Poliţia din comitatul Nottinghamshire a anunţat arestarea a doi bărbaţi în vârstă de 18 şi 19 ani, în cadrul anchetei deschise după denunţarea unor astfel de agresiuni. Un al treilea suspect, în vârstă de 35 de ani, a fost arestat în regiunea învecinată, Lincolnshire.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *