Mai mulţi morţi în urma unui atac cu drone asupra Aeroportului din Abu Dhabi. Video!

Mai mulţi morţi în urma unui atac cu drone asupra Aeroportului din Abu Dhabi. Video!

Cel puţin trei persoane au murit, iar altele au fost rănite în urma unui atac cu drone lansat de insurgenţii huthi din Yemen asupra Aeroportului din Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate.

Conform agenţiei Reuters, trei cisterne de alimentare cu carburant au explodat în urma unui atac cu drone în zona industrială Musaffah, situată lângă Aeroportul internaţional din Abu Dhabi. O altă explozie a avut loc pe un şantier de construcţii destinat extinderii aeroportului, potrivit postului Al-Arabiya.

Două incendii au izbucnit în urma atacurilor, soldate cu cel puţin trei morţi şi şase răniţi. Conform agenţiei de presă WAM, un cetăţean pakistanez şi doi indieni au murit în urma atacurilor cu dronă.

Atacurile au fost revendicate de Mişcarea insurgenţilor huthi din Yemen, susţinută de Iran, care susţine că a lansat o operaţiune „în interiorul Emiratelor Arabe Unite”.

CITEŞTE ŞI: Decizii de concediere pentru sute de angajaţi la stat

„În cursul investigaţiei preliminare au fost găsite fragmente de avioane care ar putea fi drone, în ambele locuri atacate; acestea probabil au cauzat exploziile şi incendiile”, a comunicat Poliţia din Abu Dhabi, precizând că „nu sunt daune semnificative”, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns