Mai multe proiecte pentru biciclişti, la Timişoara

Cochete pe biciclete

Echipa „Verde pentru biciclete” a inclus pentru campaniile din acest an mai multe proiecte, ca urmare a unor decizii luate la nivelul municipiului care limitează libertatea celor care circulă pe două roţi.

Aşadar se va pune accent pe accesul liber în zona centrală, în anumite intervale orare şi perioade ale anului sau permiterea bicicliştilor pe calea liniilor de tramvai. De asemenea, bicicliştii atrag atenţia asupra pistelor vopsite care, pe timp de ploaie sunt foarte alunecoase.

Totodată, reprezentanţii asociaţiei doresc crearea unor rampe de acces, în anumite zone, pentru biciclişti, persoane cu dizabilităţi sau care se deplasează cu diferite vehicule nemotorizare precum şi realizarea unor reparaţii la pistele existente (unele sunt concepute greşit sau au dimensiuni necorespunzătoare).

Desigur, din acest an nu vor lipsi tradiţionalele acţiuni: „Pedalare de primăvară” (3 aprilie), „Cochete pe biciclete” (22 mai), „Ia românească pe bicicletă” (19 iunie), „Turele cicliste bănăţene” (mai-august), „Cititori pe biciclete” (11 septembrie) şi „Numărătoarea de toamnă” (9 octombrie).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Mai multe proiecte pentru biciclişti, la Timişoara

  1. PE PISTELE DE „`BICICLETE„`DE PE „`MALURILE BEGAI„`SA POATA CIRCULA SI CEI CU„„`MOPEDE„`(NU MOTOCICLETELE)„„`

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *