Mai multe drumuri din Timiş vor vedea asfaltul. Unele pentru prima oară

asfalt 2

Pe lista de investiții din acest an a Consiliului Județean Timiș figurează mai multe drumuri județene, care vor vedea – unele dintre ele – pentru prima oară asfaltul.

Mai întâi, este vorba despre continuarea unor lucrări la drumurile dintre Săcălaz și Sânmihaiu Român (5,5 km), Zorani – Groși – Bulza (7,7 km), Opatița – Birda (7,7 km), Șemlacu Mare – Ferendia (4,4 km), Babșa – Ghizela (4,85 km) și Șipet – Folea (4,35 km).

Există și patru lucrări noi care au fost sau vor fi abordate în 2017: asfaltarea DJ 693B Iohanisfeld (Dn 59B) – Ivanda (6,7 km), ranforsarea sistemului rutier pe DJ 681 Făget – Drăgsinești (10,2 km), reabilitarea sistemului rutier pe DJ 691A Mașloc – Remetea Mică – Charlottenburg (7,7 km), așternerea de îmbrăcăminte bituminoasă ușoară pe DJ 592D Hitiaș – Bacova (8,4 km).

Prima dintre acestea a fost inspectată de vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Roxana Iliescu, coordonator al Direcției generale tehnice, care a constatat că, până în prezent, executantul se încadrează în termen și în reperele tehnice ale proiectului (cota de săpătură respectată, balastul așezat în straturi în cotele stabilite, platforma drumului conform proiectului).

Lucrarea a început în data de 7 iulie și are un termen de execuție de șapte luni, valoarea asfaltării ridicându-se la nouă milioane de lei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Mai multe drumuri din Timiş vor vedea asfaltul. Unele pentru prima oară

  1. Ritmul de dezvoltare al judetului Timis este terifiant, de neintrecut, acum se asfalteaza deja soselele… Daca vom continua asa, o sa depasim restul lumii, e chiar teribil. Multumesc Renasterii pentru informatiile pretioase, tineti-o tot asa, ca tot Banatu-i fruncea…

  2. Foarte bine ca asfalteaza dar sa nu fie in bataie de joc ca in cartierul Crisan si sa faca asfalt gros de 1 cm si drumuri mai inguste chiar si cu 1m decat erau inainte, mai o asfaltare din asta si in loc de drum o sa avem piste de biciclete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *