Mai multe dosare au fost ridicate de poliție de la Colterm. Reacția primarului Dominic Fritz

colterm pagina 1

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice  au mers la societatea de termoficare Colterm, subordonată Primăriei municipiului Timişoara, de unde au ridicate acte într-un dosar de delapidare şi infracţiuni de fals.

CITEȘTE ȘI: Încep înscrierile la creșele din Timișoara

Surse apropiate anchetei au precizat că este un dosar mai vechi, iar ancheta este coordonata de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Referitor la această acțiune a Poliției, Primarul Dominic Fritz spune: “Salut faptul că organele statului au început să ancheteze acțiuni din trecut care au prejudiciat Colterm și au adus-o în pragul insolvenței. Am aflat că acțiunea poliției, sub coordonarea procurorilor, vizează circumstanțele în care compania a încheiat, la începutul anului trecut, un contract cu o firmă privată și verifică dacă acolo s-a produs o delapidare.

Sunt legendare în Timișoara informațiile privind căpușele din jurul companiei, Curtea de Conturi a descoperit niște operațiuni la limita legii și nu voi ezita să aduc în fața justiției orice dovadă susceptibilă de corupție.  Această abordare a deranjat deja multe grupuri de interese care au ca obiectiv ca la Colterm să nu se schimbe nimic, să continuăm să pompăm bani publici în ea pentru ca aceștia să se scurgă în buzunare private și care acum sunt extrem de vocale în spațiul public.

Primăria Timișoara și societățile din subordinea Consiliului Local Timișoara vor fi întotdeauna deschise și vor colabora cu polițiștii și procurorii, astfel încât să curățăm administrația și societățile statului de profitori”.

Pe de alt[ parte, recent, societatea de termoficare Colterm a fost amendată cu echivalentul a 21.000.000 de euro, pentru că nu a achiziţionat certificatele verzi, antipoluare, până la data de 30 aprilie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Mai multe dosare au fost ridicate de poliție de la Colterm. Reacția primarului Dominic Fritz

  1. legendară va rămâne si ipocrizia prostia si incompetenta ta fritz. de ce nu zici nimic de nanau prietenul tău penal care în câteva zile de mandat la colterm a luat un bolid de lux din banii companiei? singura lui realizare de altfel. sau de mega amenda primită de colterm? vorbesti mult si prost

Lasă un răspuns