Mai multă îngăduință pentru parcarea pe trotuare la Timişoara

amenda politia locala 8

Sesizat că poliția dă amenzi pe capete celor care își parchează autoturismele pe trotuarele din cartierele timișorene, unul dintre exemplele deja cunoscute fiind Strada Liniștei, primarul Nicolae Robu susține că i-a chemat la ordine pe șeful Poliției locale, Dorel Cojan, și pe unul dintre adjuncții acestuia, Dumitru Urechiatu-Domășnean.

„I-am întrebat ce se întâmplă, pentru că eu nu le-am cerut așa ceva. Dimpotrivă, cât timp noi nu amenajăm locuri de parcare, trebuie să lăsăm oamenii în pace. Trebuie amendați doar cei care încurcă traficul, care împiedică accesul mașinilor de la ISU, care parchează pe pistele de biciclete sau în centrul istoric, dar acolo unde între blocuri nu există amenajări, ce să facă omul?

Își lasă mașina unde poate. Am înțeles că amenzile sunt date de Poliția Română, care nu este sub autoritatea primarului. Poliția locală nu are plan de amenzi și nici dispoziție să amendeze parcarea pe trotuarele străzilor dintre blocuri sau în locuri neamenajate”, a explicat primarul Timișoarei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *