Mai mare rușinea: îndrăgitul cântăreț de muzică populară Benone Sinulescu, umilit într-o comună din vestul țării (VIDEO)

Unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică populară din România se simte umilit în comuna arădeană Bârzava.

Benone Sinulescu a răbufnit după ce strada pe care locuiește în Bârzava nu a fost deszăpezită de administrația locală. „Eu am 81 de ani, puteam să am o problemă de sănătate și nici nu avea cum să vină ambulanța”, a spus Benone Sinulescu.

Acesta ne-a declarat că se simte „umilit” în comună, din cauza tratamentului administrației locale vizavi de persoana sa.

Sinulescu a precizat că strada pe care locuiește este singura din zonă care este neasfaltată și că acesta a și fost „motivul” pentru care nu ar fi fost deszăpezită. „Mai mare rușinea! La mine vin foarte multe personalități în drum spre Occident, sau când se întorc, și vă dați seama, ajung să meagă prin noroi, pentru că asta e singura stradă neasfaltată. Și nu înțeleg de ce”, a spus Benone Sinulescu.

Între timp, în ceasul al 12-lea, strada pe care locuiește cântăreţul a fost deszăpezită. Probabil va fi și asfaltată, dacă tot se apropie alegerile din 2020…

Iată ce spune Benone Sinulescu vizavi legat de relația sa cu administrația comunei:

 

newsar.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Mai mare rușinea: îndrăgitul cântăreț de muzică populară Benone Sinulescu, umilit într-o comună din vestul țării (VIDEO)

  1. Da exact asa… Dl Mishu.. Fff adevarat ati punctat… De ce nu o fi ramas pe plaiurile natale.. Poate era prea departe de a aj marile personalitati care vin dinspre west..!! 😀😀😀 „

  2. Adevărat, mai mare rușinea,marea personalitate Benone Sinulescu, cîștigător a două premii Nobel și a vreo 5 Oscaruri, a rămas înzăpezit. Așa ceva, marile personalități care îl vizitează nu au putut ajunge la reședința dumnealui. Bill Gates și Mark Zuckerberg au trebuit să încalțe rachete de zăpadă ca să poată ajunge la îndrăgitul cîntăreț. Mai simplu a fost pentru regina Angliei pe care a dus-o în spate prințul Charles, obișnuit deja cu greutățile satului românesc și pentru Donald Trump care, luînd-o cu el și pe doamna Merkel, a apelat la naveta spațială pentru a ajunge la acest Elvis al României. Președintele Putin a anunțat că dumnealui va sosi mai tîrziu călare pe o rachetă nucleară. Mă întreb ce caută o așa de mare personalitate în satul ăla amărît și de ce nu o fi rămas în frumosul și civilizatul său sat natal din regat. Acolo, în mod cert, ar fi ieșit tot satul cu lopețile să îi curețe strada marelui personaj și, mai mult ca sigur, deschizătorul de drum și conducătorul oștii de lopătari ar fi fost însuși președintele Johannis care în uralele și încurajările primei doamne s-ar fi întrecut pe sine în opera de deszăpezire a marii vedete și personalități de valoare mondială care ne-a făcut onoarea să se nască în umila noastră țară. Nesimțire românească, caracteristică, alături de tupeul incomensurabil, locuitorilor din sud estul țării noastre !

Lasă un răspuns