Măi Macei, Macei, Macei, lumea lucră, tu nu vrei?

viorel matei 1

Consilierul judeţean UNPR Viorel Matei („Macei”, pentru „precenii” din spaţiul agro-politic bănăţean) s-a arătat deranjat de numărul prea mare al şedinţelor extraordinare de la CJT.

CITEȘTE ȘI: Fată filmată în timp ce este abuzată de patru băieţi care se droghează

Ca argument decisiv, alesul judeţean spune că el trebuie să bată o distanţă de 80 de kilometri, ceea ce e prea mult pentru un om de 69 de ani, fie el şi lider de necontestat al agricultorilor, de la Cenad până la Copa Cogeca, unde Macei a activat.

CITEȘTE ȘI: Elev lovit pe trecerea de pietoni

Problema invocată ar putea da mari bătăi de cap conducerii CJT, care trebuie să găsească soluţii pentru ca forul judeţean să nu fie privat de aportul de netăgăduit al consilierului UNPR.

Care ar fi variantele? O posibilă rezolvare ar fi înfiinţarea unei sub-unităţi a CJT la Cenad, fief-ul lui Macei, unde ar putea activa şi Viorel Coifan, care se simte măcar sentimental legat de această localitate, datorită infinitelor demersuri făcute pentru înfiinţarea unui punct vamal.

CITEȘTE ȘI: Atenție dacă staţi în chirie sau v-aţi închiriat apartamentul. Anunțul făcut de ANAF

Totuşi, s-ar putea ivi multe probleme birocratice, iar pentru înfiinţarea unei asemenea structuri ar trebui organizate alte şedinţe extraordinare ale CJT, ceea ce iarăşi n-ar fi pe placul lui Macei.

Ar mai fi şi varianta urgentării achiziţionării unui elicopter pentru Spitalul Judeţean Timişoara, care să facă un traseu până la Cenad, atunci când sunt şedinţe la CJT.

N-ar fi nici asta foarte indicat, pentru că unui paore obişnuit cu tractoarele şi combinele agricole nu i-ar sta deloc bine într-un elicopter.

CITEȘTE ȘI: Dovleac de aproape o sută de kilograme

Desigur, unii cârcotaşi ar putea sugera ca Macei să-şi dea demisia din funcţia de consilier judeţean şi astfel s-ar stopa această situaţie de criză.

Este, totuşi, prea mult, pentru că există riscul ca agricultorii din judeţ să sufere enorm din această cauză şi să facă un tărăboi de s-ar auzi până la… Copa Cogeca!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Măi Macei, Macei, Macei, lumea lucră, tu nu vrei?

  1. De la inceput va spun ca nu fac parte din nici un partid si sunt si vinitura in Cenad dar il cunosc pe acest om de omenie Matei Viorel din 1989 si stiu ca oriunde a fost un sef cat de mic s-a facut treaba. Acest om pe care dumneavoastra il luati in zeflemea a muncit pentru binele comunitatii si nimeni nu s-a dus vreodata la dansul pentru un ajutor si sa nu-l fi primit. Cu siguranta are si dusmani, pentru ca omul fara dusmani nu plateste nici doi bani. Ca primar a facut pentru Cenad ce nimeni nu putea face la acea vreme. Eu spun mereu primari si preoti ca la Cenad nu veti gasi nicaieri. Si daca a plecat de la tractoare si utilaje agricole si a ajuns departe unde vedeti problema? Matei Viorel este un om cu care nu ne este rusine si daca dumneavoastra vreti sa -i gasiti nod in papura cautare placuta, noi cenazenii ne mandrim cu dansul.

Lasă un răspuns