Luptători de la Heracle, pe saltea la competiţia „Invită Nicolae Grehov”

Heracle lupte greco romane 4

A opta ediţie a puternicei competiţii de lupte greco-romane „Invită Nicolae Grehov” se va desfăşura în zilele de 6 şi 7 martie la Chişinău.

Devenită un reper important la nivel european pentru categoria de vârstă cadeţi, întrecerea din capitala Republicii Moldova va reuni, pe lângă sportivi de la diverse cluburi de pe „Bătrânul continent”, şi loturile naţionale ale Poloniei, Ungariei, Lituaniei, Letoniei, Suediei, Germaniei, Belarusului, României şi Republicii Moldova.

Nicolae Grehov, în vârstă de 84 de ani, a descoperit şi şlefuit, de-a lungul deceniilor, mulţi luptători moldoveni, printre aceştia numărându-se Damian Raileanu, preşedintele clubului Heracle Timişoara, şi Mihai Cucu, antrenorul-coordonator al lotului de greco-romane al Republicii Moldova.

Damian Raileanu 3
Damian Raileanu

Şapte sportivi care se pregătesc sub comanda tehnicienilor Roman Zgardan şi Veaceslav Brumă la Vila Heracle, un centru modern de pregătire situat în comuna Ghiroda, vor participa la ediţia cu numărul opt a întrecerii de la Chişinău.

Pe saltea se vor afla sportivi de la toate categoriile de greutate – 45 kg, 48 kg, 51 kg, 55 kg, 60 kg, 65 kg, 71 kg, 80 kg, 92 kg şi 110 kg.

În 6 martie va avea loc competiţia individuală, iar în ziua următoare se va desfăşura concursul pe echipe.

Ediţia de anul trecut este considerată a fi cea mai reuşită dintre toate, dovadă numărul mare de luptători de calibru care şi-au anunţat prezenţa la evenimentul sportiv ce va fi programat în primul weekend din luna lui Mărţişor.

Roman Zgardan
Roman Zgardan

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns