Lumea florilor s-a deschis pentru timişoreni în Piaţa Victoriei

TIMFLORALIS 3

O manifestare plăcută ochiului, pe alocuri şi simţului olfactiv, bifează, în acest weekend, cea de-a doua sa ediţie timişoreană, în Piaţa Victoriei.

TIMFLORALIS 5Este vorba despre Timfloralis, eveniment pus la cale de municipalitate, împreună cu Asociaţia Floriştilor Români. Deschiderea oficială a manifestării a avut loc ieri, la ora 17, ea fiind la dispoziţia publicului până duminică inclusiv.

Alături de standurile de unde timişorenii îşi pot cumpăra flori şi arbuşti ornamentali, atracţia principală a evenimentului constă într-o mulţime de aranjamente horticole, printre cele mai remarcabile fiind „Pădurea Magică”, ea putând fi admirată pe platoul din faţa Operei, cam în zona ceasului public.

De la eveniment nu lipseşte partea muzicală, pigmentată cu câteva momente coregrafice, dar vor fi organizate şi câteva parade de modă. Vizitatorii evenimentului timişorean din perioada Floriilor vor mai avea parte de show-uri culinare cu produse din flori, de demonstraţii de aranjamente horticole şi de pictură pe basoreliefuri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *