Lui Robu nu-i mai ajung cratimele ca să-şi scrie procentele

robu 21

„P-A-T-R-U-Z-E-C-I la sută” este mesajul transmis indirect de Nicolae Robu după victoria categorică a lui Klaus Iohannis la Timişoara. Este un răspuns la fel de inedit ca şi nota pe care i-au acordat-o cei de la USR pentru modul în care administrează oraşul: T-R-E-I.

Acum, lăsând gluma la o parte, trebuie să admitem că Robu le-a dat cu cratimele în cap celor de la USR, care se şi văzuseră câştigători ai Primăriei Timişoara după alegerile europarlamentare.

Iată însă că electoratul timişorean a taxat modul în care au ales cei de la USR să se promoveze şi scorul a fost exact invers ca în urmă cu doar patru luni şi jumătate, când partidul lui Dan Barna defila în Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Alegeri prezidenţiale, turul I – rezultate oficiale finale în Timiș: Klaus Iohannis – 43,82%, Dan Barna – 20,96%, Viorica Dăncilă – 13.94%

La modul în care se prezintă lucrurile acum, ar cam trebui să ne luăm pop-corn pentru a urmări şi următoarele meciuri de fotbal ale golgheterului Nicolae Robu.

Câte goluri va mai marca? Asta nu putem anticipa, dar ştim câte campionate va mai juca în play-off: P-A-T-R-U.

Foto: Constantin Duma


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Lui Robu nu-i mai ajung cratimele ca să-şi scrie procentele

  1. Nea’ Robu, degeaba ti-o iei in cap, coana Viorica a facut mai mult pentru succesul lui Iohannis decat matale, fara ea p-a-t-r-u-z-e-c-i-u-l vostru era mai pastel. Judetul Timis e mai pro-Iohannis decat Timisoara, iar noi stim de ce. Matale nu.

Lasă un răspuns