Lugojenii au bătut liderul din C4! „Este o victorie meritată, muncită şi foarte importantă pentru noi”

Cosmin Petruescu CSM Lugoj

CSM Lugoj a produs surpriza etapei a 21-a din C4, reuşind să se impună cu scorul de 1-0, sâmbătă, pe terenul liderului Metalurgistul Cugir.

Unica reuşită a întâlnirii a fost semnată, în minutul 73, de la punctul cu var, de fostul mijlocaş polist Răzvan Dobricean. Lovitura de pedeapsă a fost obţinută de atacantul Bogdan Pleşcan.

Antrenorul Cosmin Petruescu nu l-a avut la dispoziţie pe Flavius Vlădia, suspendat.

Echipa de pe Timiş a evoluat în următoarea alcătuire: Rusu – Precupanu, Loga, Miculescu, Roşie – Rotea, Mânecan, Dobricean – Olariu, Pleşcan, Ardelean. Au mai jucat: Poiană, Tătar şi Mardare. Rezerve neutilizate au fost Micşa, Marta, Pîntea, Bodochi şi Ţudic.

„Este o victorie meritată, muncită şi foarte importantă pentru noi, care a venit după o serie de rezultate negative. Am crezut în acest succes, lucru pe care l-am declarat şi în avancronica partidei, când am afirmat că este posibil orice rezultat. În prima repriză, jocul a fost destul de echilibrat. Ocaziile mai clare au fost de partea noastră. Am avut o acţiune singur cu portarul finalizată de Ardelean cu şut pe lângă bară, el recuperând mingea la 40 de metri. A fost, apoi, ocazia lui Pleşcan, şut violent de la 20 de metri scos de la vinclu. Şi Miculescu a fost aproape de gol, lovitura sa de cap trecând foarte aproape de vinclu. În repriza a doua, echipa gazdă a riscat mai mult, fiind forţată de rezultatul consemnat pe tabelă. Adversarii noştri au presat mai mult, în special cu mingi lungi, au pus o presiune constantă pe poarta noastră, dar am reuşit să ne apărăm foarte bine şi am avut câteva contraatacuri periculoase, unul dintre ele fiind finalizat cu obţinerea unei lovituri de pedeapsă ce a fost transformată de Dobricean. Îi felicit pe băieţi pentru atitudinea pe care au avut-o pe tot parcursul jocului şi pentru faptul că au crezut în şansa lor în ciuda rezultatelor mai puţin satisfăcătoare de până acum. Au fost meciuri în care rezultatele nu au fost conforme cu realitatea din teren, noi având evoluţii bune, consistente, dar ne-a lipsit inspiraţia la finalizare. Avem o echipă tânără, lipsită de experienţă, care nu are constanţă, iar rezultatele obţinute până în prezent sunt explicabile şi prin acest fapt. Am luat nouă puncte din 12 posibile cu primele două clasate şi am pierdut cu ocupanta ultimului loc, ca dovadă a ceea ce spuneam, că avem fluctuaţii de rezultate”, ne-a declarat Cosmin Petruescu.

El s-a referit şi la următoarea partidă din campionat: „La Motru pare a fi o deplasare uşoară. Sperăm că am învăţat ceva din meciul pierdut acasă cu Giarmata pentru a ne întoarce cu puncte de la Motru”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *