Ludovic Orban și-a anulat tot programul și s-a testat de coronavirus. A fost lângă un confirmat pozitiv, la o televiziune

ludovic orban 5

Ludovic Orban și-a anulat tot programul și s-a testat de coronavirus. A fost lângă un infectat, la o televiziune, s-a testat și s-a izolat, așteptând rezultatul.

CITEȘTE ȘI: Aproape 150 de noi cazuri de Covid-19, raportate în Timiș. Din ce localități sunt cei care s-au îmbolnăvit și care sunt focarele active

Premierul Ludovic Orban şi-a anulat participarea la evenimentele anunţate luni, după ce una dintre persoanele alături de care s-a aflat în studioul unei televiziuni a fost diagnosticată cu COVID-19. Şeful Executivului şi-a făcut testul pentru noul coronavirus şi s-a izolat în aşteptarea rezultatului.

„Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie a.c., a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeaşi platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus.”, anunţă Executivul.

Premierul Ludovic Orban a solicitat în luni dimineaţă efectuarea unui test pentru noul coronavirus.”Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane”, precizează Executivul.

sursa: observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns