Ludovic Orban este noul preşedinte al Partidului Naţional Liberal

Ludovic Orban a devenit, sâmbătă, noul preşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL), prin votul delegaţilor de la Congresul organizat la Romexpo, potrivit surselor din comisia de numărare a voturilor.

Scorul a fost 3518 voturi pentru Orban, 952 de voturi pentru Busoi şi 34 de voturi nule.

Președinția PNL a fost disputată de Ludovic Orban, cu moțiunea „Partidul Național Liberal — Forța Dreptei” și Cristian Bușoi, cu moțiunea „PNL — partidul viitorului. Pentru o Românie dreaptă, echilibrată și puternică!”.

De asemenea, cei peste 4.600 de delegaţi care şi-au înregistrat prezenţa au votat preşedinţii Comisiei Naţionale de Revizie şi Cenzori (CNRC) – Mihai Barbu şi Comisiei de Arbitraj (CA) – Daniel Buda. Anterior, s-a votat modificarea statutului PNL.

Sursa: stiripesurse.ro

2 Comments
ghiocel trandafir poanta 18/06/2017
in sfarsit un presedinte total anti psd .felicitari ludovic orban .debaraseaza partidul de gorghiu de mehedinteanul lui nicolicea busoi de penalii veniti de la pd de gargaragiul crin al lui cacarau de predoiu de omul de nimic care este fostul prim asa zis tehnocrat ciolos care si prin mesajele care le transmite trage pnl-ul in jos si atunci putem spera la castigarea viitoarelor alegeri.