Ludovic Orban este noul preşedinte al Partidului Naţional Liberal

Ludovic Orban

Ludovic Orban a devenit, sâmbătă, noul preşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL), prin votul delegaţilor de la Congresul organizat la Romexpo, potrivit surselor din comisia de numărare a voturilor.

Scorul a fost 3518 voturi pentru Orban, 952 de voturi pentru Busoi şi 34 de voturi nule.

Președinția PNL a fost disputată de Ludovic Orban, cu moțiunea „Partidul Național Liberal — Forța Dreptei” și Cristian Bușoi, cu moțiunea „PNL — partidul viitorului. Pentru o Românie dreaptă, echilibrată și puternică!”.

De asemenea, cei peste 4.600 de delegaţi care şi-au înregistrat prezenţa au votat preşedinţii Comisiei Naţionale de Revizie şi Cenzori (CNRC) – Mihai Barbu şi Comisiei de Arbitraj (CA) – Daniel Buda. Anterior, s-a votat modificarea statutului PNL.

Sursa: stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Ludovic Orban este noul preşedinte al Partidului Naţional Liberal

  1. in sfarsit un presedinte total anti psd .felicitari ludovic orban .debaraseaza partidul de gorghiu de mehedinteanul lui nicolicea busoi de penalii veniti de la pd de gargaragiul crin al lui cacarau de predoiu de omul de nimic care este fostul prim asa zis tehnocrat ciolos care si prin mesajele care le transmite trage pnl-ul in jos si atunci putem spera la castigarea viitoarelor alegeri.

    1. Bai, tigane banatustanez, lasa injuraturile, du-te in tigania lui Carpaci de unde ai venit si nu mai polua forumurile! Regatenii au comis o eroare cand v-au lasat sa va lipiti si voi, lipitorilor, acum un secol la Regat, dar asta e, daca tot au gresit, macar sa igienizeze Banatul ala plin de scursori si corcituri romano-huno-naziste, sa va dea un sut in dos inspre Bozgoria vecina, unde va place voua, tuciuriilor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *