Lucrări realizate pe șantierul Variantei de Ocolire Timișoara Sud

Lucrări realizate pe șantierul Variantei de Ocolire Timișoara Sud

Lucrări realizate pe șantierul Variantei de Ocolire Timișoara Sud

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara (DRDP Timișoara) a realizat un bilanț al lucrărilor realizate în ultima săptămână pe șantierul Variantei de Ocolire Timișoara Sud.

Astfel, au fost amplasare grinzi la pasajul peste calea ferată de la Chișoda și așternere strat de balast în aceeași zonă, amenajarea rampelor de acces la pasajul peste drumul care leagă Chișoda de poligon.

CITEȘTE ȘI: Călătorie în timp, cu tramvaiul Timiș 2

S-au realizat alte lucrări la drum – strat de umplutură, compactare în zona Giroc și în zona Freidorf.

Totodată, au fost executate alte lucrări la suprastructuri – armături, montarea predalelor la un pod peste un canal ANIF, în zona Moșnița Veche, eșafodaje;

S-a realizat asigurarea scurgerii apelor la podețe, decolmatări etc., precum și forajele de la conexiunea VO Timișoara Sud cu drumul județean spre Moșnița Nouă au fost finalizate.

Sursa foto: DRDP Timișoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Lucrări realizate pe șantierul Variantei de Ocolire Timișoara Sud

  1. Ca să recapitulăm: Umbrarescu are voie să distrugă la greu asfaltul, podurile din Timișoara, traficul și liniștea pe Calea Lugojului, a Dorobanților etc, pentru că se lucrează în forță pe centură. Sute de bene cu balastru vin zilnic dinspre și se întorc spre Topolovățu Mare, pentru ca să-i fie bine firmei. Podul de la Ghiroda era aproape finalizat de cei de la Tirrena Scavi, logic și decent era ca UMB să-l finalizeze întâi pe ăsta și să-și ducă pe acolo balastrul de umplere, spre sudul orașului.

  2. ca să recapitulăm, ori ești de la vreo ”firmă de recuperări ” de le ști tu așa pe toate pe unde ”umblă” Umbrăsescu sau doar un păcălici care n-are ce face și scrie el ”de bine” pe net !

  3. stimata analfabeta functionala wanda89 > pentru orice constructie de drumuri sau căi ferate NU se foloseste nici un balastru! In dictionarul romanesc nu exista decât termenul BALAST adica pentru prosti – pietriș, piatră spartă, zgură etc. la pietruirea șoselelor sau stabilizarea bazei pentru traversele șinelor. Asa ca inainte de a oferi ‘expertize’ de doi bani ar fi cazul sa mai consulti DEX românesc :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *