Lucrări făcute de mântuială

piata libertatii 1

Nici un an nu a trecut de la inaugurarea lucrărilor în Piaţa Libertăţii că aceasta începe, încet-încet, să se năruiască. De cel puţin o săptămână, o placă mare din beton, situată în staţia de tramvai (care circulă înspre Piaţa 700) s-a desprins.

Nimeni nu a observat acest lucru pentru a lua măsuri. Între cele două plăci de beton ar putea intra uşor piciorul unui copil.

Era, totuşi, de aşteptat ca măcar un an să ţină aceste lucrări…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Lucrări făcute de mântuială

  1. Ufff…..daca r fi doar aceasta placa…insa mai exista pavajul strazilor pietonale care ne distrug incaltamintea, plus mizeria care troneaza peste acel pavaj,…bine ca nu ducem lipsa de ,,bile,,…fara numar…..biata Piata Sf,Gheorghe are din plin..plus stalpi de iluminat mai multi decat ar trebui….si lista poate continua…

  2. Piata Libertatii este rusinea secolului…inainte vreme erau copaci, umbra, banci pe care se putea sta, verdeata etc… acum este un desert de piatra rosie, care n-are nici un sens. Primaria si-a demonstrat incompetenta si cetateanul tace si plateste.

  3. Piata Libertati de acum este ca si desertificarea tari noastre. Este plina de nisip , pamant uscat, sar caramizile rosi din paviment, te bate soarele in cap de mori, bancile pline de gainat de pasari, din cosurile de gunoi curge zeama murdara din cauza ca nu au pungi pentru gunoi. Cei doi goruni din fata garnizoanei militare vechi de sute de ani, monumente naturale, se usuca si atarna de fire groase si grele si casete metalice ai unor operatori te telefonie. Daca centrul arata asa ce sa mai zicem de cartiere….

  4. Numai neavizati comenteaza aici.
    Ce pregatire aveti voi? Ar zice marele conducator Prof.Dr.Ing. Lae Robu.
    Orasul e jucaria lui acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *