Lucrări de un milion de euro, aproape finalizate într-o comună din Timiş

lovrin 12

Lucrări de un milion de euro, aproape finalizate într-o comună din Timiş! Chiar dacă situația medicală nu este deloc liniștitoare, se lucrează intens la investiţii de infrastructură rutieră de anvergură în comuna Lovrin. Valoarea acestora este de nu mai puțin de un milion de euro, iar finalizarea execuției este preconizată să aibă loc la sfârșitul acestei luni.

Concret, vor fi date în funcțiune 800 de accese, ceea ce reprezintă aproximativ 80 la sută din totalul celor existente pe raza comunei.

CITEŞTE ŞI: Amenzi de peste 100.000 de lei pentru cei care nu respectă măsurile de protecție anti Covid -19 sau nu poartă masca

”Este un lucru care ne bucură foarte mult, pentru că își va pune serios amprenta pe calitatea vieții. În același timp, suntem într-o fază avansată și în ceea ce privește introducerea canalizării. Până în 30 noiembrie vom afla numele câștigătorului licitației, iar din primăvară începem efectiv lucrarea. Apoi, ne vom axa pe cea mai importantă și spectaculoasă investiție din întreaga zonă, e vorba de centrul de recuperare medicală, pentru care trebuie să fie demarat studiul de fezabilitate”, a declarat Marius Graur, primarul comunei Lovrin.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.