Lucrări de modernizare a rețelei de apă, într-o comună timișeană. Investiția se ridică la 5,9 milioane de lei

Comuna Darova este beneficiara unei finanțări guvernamentale în valoare de 5,9 milioane de lei, care a fost alocată prin prima listă a Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Investiția prevede înființarea sistemelor de alimentare cu apă în satele aparținătoare Sacoșu Mare și Hodoș, dar și modernizarea și extinderea rețelei existente în localitatea de reședință a comunei.

În cadrul lucrărilor aflate în toi se execută înlocuirea rețelei vechi de apă cu altele noi din PVC. Imaginea surprinde înaintarea șantierului pe strada principală, unde se lucrează pe ambele părți.

La începutul acestei săptămâni va demara șantierul și în satul Sacoșu Mare.

Având în vedere termenul fixat pentru finalizarea lucrării, locuitorii comunei Darova se pot aștepta ca peste un an (octombrie-noiembrie) să fie pus la punct și acest sistem.

Conform primarului Sorin Tilihoi, în cadrul modernizării rețelei, localitatea Darova va beneficia și de o nouă stație de tratare a apei. Trebuie menționat și faptul că aici există și un sistem de canalizare, care este funcțional.

Edilul-șef a declarat, de asemenea, că proiectele de asfaltarea a străzilor nu vor demara decât după finalizarea lucrărilor edilitare subterane.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns