LPF are răbdare cu Rapid, Poli mai aşteaptă…

Curtea de Apel Bucureşti a decis, marţi dimineaţă, să amâne pentru 20 iulie judecarea procesului privind falimentul clubului Rapid.

Termenul-limită impus de Liga Profesionistă de Fotbal pentru ca formaţia giuleşteană să-şi rezolve problemele a fost, aşadar, depăşit, însă forul condus de Gino Iorgulescu a surprins la tragerea la sorţi efectuată tot marţi, la ora 14, trecând-o pe trupa antrenată de Dan Alexa pe poziţia a treia în tabelul Berger şi anunţând ulterior, prin vocea secretarului general Justin Ştefan, că va aştepta ziua de 20 iulie pentru stabilirea celei de-a 14-a echipe care va evolua în ediţia următoare a Ligii I.

Prin urmare, suspansul se va prelungi până cu două zile înaintea startului noii stagiuni fotbalistice. Incredibil, dar adevărat!

ACS Poli Timişoara mai are de aşteptat opt zile, urmând să fie reprimită în elită doar dacă instanţa va menţine falimentul Rapidului.

Până atunci, în programul tras la sorţi marţi va apărea gruparea din Giuleşti, iar prima ei adversară va fi FC Botoşani, meciul urmând să se dispute pe terenul nou-promovatei în Liga I.

Foto: ADRIAN PÎCLIŞAN

0 Comments

No Comment.