Lovitură suferită de contrabandiştii de ţigări

Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice împreună cu jandarmii, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea contrabandei cu produse accizabile, în special cu tutun și țigarete de contrabandă. Razia a avut loc în Reșița, Caransebeș, Băile Herculane și Oțelu Roșu şi au fost găsite peste 10 000 de ţigarete fără documente legale, scrie argument-cs.ro.

Citeşte şi: Depășirea pe linia continuă va fi permisă, în anumite condiţii

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat 4 infracțiuni și au aplicat 4 sancțiuni contravenționale la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite și la OUG 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, în valoare totală de 8.000 de lei. Totodată, au fost indisponibilizate și 10.320 de ţigarete“, reiese din comunicatul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Poliţiştii cărășeni vor desfăşura şi în perioada următoare acţiuni specifice pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite şi încălcării legislaţiei, în toate domeniile, în scopul asigurării unui climat optim de ordine, linişte, siguranţă şi legalitate.

Imagine de arhivă


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns