Lovitură pentru Augustin Lazăr. Procurorul general al României, acuzat că a încălcat codul deontologic al magistraţilor

augustin lazar

Inspecţia Judiciară îl acuză pe procurorul general, Augustin Lazăr, de încălcarea codului deontologic al magistraţilor, după ce i-a numit pe parlamentarii din comisiile speciale „inculpaţi de rang înalt”, raportul fiind înaintat Secţiei pentru procurori a CSM.

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a fost acuzat de Inspecția Judiciară că a încălcat codul deontologic al magistraţilor.

„Apreciem că există indicii cu privire la încălcarea de către domnul procuror general Augustin Lazăr a obligaţiilor deontologice stabilite prin dispoziţiile art. 17 din Codul Deontologic al Judecătorilor şi Procurorilor”, se arată într-un raport prezentat miercuri seară de Antena 3.

La data de 23 martie 2018, s-a înregistrat sesizarea din oficiu a Inspecției Judiciare cu privire la încălcarea de către procurorul general Augustin Lazăr a obligațiilor deontologice stabilite conform art. 17 din Codul Deontologic al judecătorilor și procurorilor.

Inspecția Judiciară s-a sesizat pentru încălcarea deontologiei profesionale de către procurorul general al României Augustin Lazăr și a declanșat cercetările împotriva acestuia pentru declarațiile pe care le-a făcut la 8 decembrie 2017, scrie romaniatv.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *