Lovitură dură primită de cei 7 violatori din Vaslui!

Magistratii Judecătoriei Vaslui au admis cererea formulată de către executorul care pune în aplicare executarea celor sapte violatori din Văleni. Aceștia au de plătit, împreună, 70.000 de lei, daune morale, victimei lor, asa cum a stabilit Curtea de Apel Iasi. La această sumă se adaugă daunele materiale si cheltuielile de judecată stabilite de aceeași instantă.

Lucrurile se complică pentru familiile celor șapte violatori din Văleni,județul Vaslui, trimiși după gratii anul trecut după ce au abuzat sexual o tănără.

Pentru că în urma sentinței cei șapte nu au achitat nici măcar un leu din suma datorată ca daune, executorul judecătoresc a decis să ceară încuviințarea instanșei pentru recuperarea sumei datorate.
Astfel, cei șapte tineri – Silviu Avadanei (23 de ani), Ionut Bogdan Boicu (22 de ani), Petrică Bolboceanu (24 de ani), Silviu Burada (22 de ani), Paul Andrei Burlacu (29 de ani), Alin Dumitru Rotaru (20 ani) și Ioan Surleac (21 de ani) – au fost obligați de Curtea de Apel Iași să achite victimei, în solidar, suma de 70.000 de lei, cu titlul de daune morale.

În noiembrie 2014 cei 7 tineri au violat o fată de 18 ani, timp de 3 ore, pe un câmp. După ce tânăra a leșinat, aceștia au stropit-o cu alcool și au violat-o din nou. Vinovații au primit între 6 și 10 ani de închisoare și trebuie să-i plătească victimei daune morale în valoare de 70.000 de lei. Cei șapte tineri sunt încarcerați în Penitenciarul de la Vaslui.

libertatea.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns