Lovitură de răsunet lângă Timişoara

Sanandrei

O comună de lângă Timişoara va beneficia de un milion de euro, bani alocaţi din fonduri eurpene.

Miercuri, a avut loc lansarea ghidului vizând asfaltarea drumurilor agricole din cadrul Măsurii 4.3 în care au fost cuprinse 20 de localităţi din ţară. Printre acestea se numără şi comuna timişeană Sânandrei, care va beneficia de un milion de euro.

Această localitate a mai reuşit să câştige un proiect european, în urmă cu şase luni, în cadrul Măsurii 7.2 privind asfaltarea drumurilor din intravilan.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “Lovitură de răsunet lângă Timişoara

  1. Bani aruncaţi aiurea numa de asta avea nevoie ca an rest aveau de toate mai bine făceau un bloc sa aibe unde sta familile. Care stau cu chirie fac drumuri. Pentru cine vati pus antrebarea?

    1. Poate. Nu sti da oameni. De rand nu au pământ asa mult lor vândut. Ca nu aveau cu ce sal lucre cine oare se foloseste. De banii europeni? Si cine cand va or sa plătească?

  2. foarte buni astia care conduc acum primaria, pe vremea lui gogu si a lui demia o fost dezastru. sau facut multe la sanandrei in ultimi ani. bravo, se poate.

    1. Gogu candideaza si acuma, puteti sa-l votati daca doriti. Demea candideaza si el am auzit, la Consiliul Judetean. „Glorile” Sanandreiului!

  3. Imediat! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie foarte repede de oameni seriosi care sa colaboreze cu noi si care vor mult sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) urgent, din prima luna! Activitatea este foarte usoara si o puteti desfasura in timpul liber sau full-time, la alegere. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Lasă un răspuns