Lovitură a poliţiştilor din vestul ţării! Oamenii legii au confiscat 117.000 de ţigarete de contrabandă

tigari de contrabanda 5

Lovitură a poliţiştilor din vestul ţării! Oamenii legii au confiscat 117.000 de ţigarete de contrabandă.

Polițiștii orașului Nădlac, împreună cu cei ai orașului Pecica, ai Biroului de Ordine Publică și ai Secției nr. 1 și 2 Rurale Arad, sprijiniți de lucrătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat, ieri, două percheziții domiciliare la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete.

„La data de 17 ianuarie a.c., polițistii au efectuat, pe strada Frumoasă din municipiu, o percheziție la domiciliul unui bărbat de 40 de ani, din Arad, în urma căreia au fost depistate 1.960 fire țigarete, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă.

Întrucât nu a fost găsit în imobil cel bănuit de comiterea infracțiunii, acesta a fost depistat în trafic, în timp ce transporta 11.400 fire țigarete de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzator, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă.

În urma celei de-a doua percheziții efectuate într-un imobil de pe raza localității Fântânele, în locuința unui bărbat de 32 de ani, au fost depistate 104.480 fire țigarete, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă.

Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii continuă cercetările, pe numele celor în cauză fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvaârsirii infracțiunii de contrabandă”, a informat Biroul de presă al IPJ Arad.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *