Loturi de teren pentru investiții, puse la bătaie de o primărie din vestul țării

Loturi de teren pentru investiții, puse la bătaie de o primărie din vestul țării

Loturi de teren pentru investiții, puse la bătaie de o primărie din vestul țării. Pentru a atrage investitori în zonă, administraţia locală a unei comune din Banat are pregătite aceste terenuri pentru care şi-au manifestat intenţia să liciteze câteva firme!

Se întâmplă la Răcășdia, în județul Caraș-Severin, unde intenţia de a se oferi terenuri de la primărie pentru antreprenori se poate materializa, după ce s-a primit avizul favorabil de la Ministerul Apărării Naţionale pentru a scoate la licitaţie terenurile.

CITEȘTE ȘI: Cea mai mare tranzacţie făcută de o companie românească peste hotare în acest an

„Tocmai ce am primit avizul de la MApN şi urmează să scoatem la licitaţie patru loturi de teren, precizează primarul Mirco Ilie Lechici. Încă nu ştim cum vor fi folosite aceste suprafeţe de teren, o firmă care şi-a anunţat participarea la licitaţie am înţeles că vrea să facă o staţie de carburanți, o altă firmă intenţionează să facă o linie de producţie pentru material lemnos, mai este o firmă care şi-a propus să facă garduri din beton“.

Ceea ce contează este că se vor crea, implicit, locuri de muncă pentru locuitorii comunei, aceştia nemaifiind în situaţia de a pleca la oraş sau în ţări străine. În plus, firmele respective ar putea beneficia de facilităţi fiscale de scurtă durată, potrivit caon.ro.

Foto: caon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns