Locuri de muncă în Germania, pentru timişeni. Salariile ajung până la 2.000 de euro

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, dispune prin intermediul Rețelei EURES, de 34 de posturi pentru lucrători calificați în domeniul hotelier- gastronomic. Sunt disponibile 22 de posturi de ospătar, 2 de barman, 8 de bucătar și 2 psturi de recepționer. Locurile de muncă sunt sezoniere, în Germania la Hotel Marriott Frankfurt și Block House.

Pentru posturile de bucătar/ commis de cuisine/ bucătar grill, ospătar și barman sunt solicitate persoane care au calificate profesională încheiată și/sau experiență în domeniu, precum și cunoașterea limbii germane și engleză (nivel A2-B1).

Pentru posturile de recepționer, candidații trebuie să aibă calificate profesională încheiată și/sau experiență în domeniu, să cunoască sistemul de rezervare OPERA și să aibă cunoștințe de limbă germană și engleză. Nivel C1-C2.

Angajarea se face pe o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire a contractului de muncă pe o perioadă nedeterminată. Salariul oferit este de 1.500-2.206 euro brut/ lună, în funcție de calificarea și experiența profesională, pentru posturile de bucătar și recepționer.

Hotelul Marriot Frankfurt asigură cazare și masă, contra cost, iar Block House asigură cazare în primele 6 luni și masă pe toată perioada contractului de muncă.

Peroanele din județul Timiş care corespund cerințelor posturilor trebuie să se adreseze AJOFM Timiş.
Înregistrarea se face cu următoarele documente:
-cerere-tip
-copie după actul de identitate sau pașaport ( valabil minim 6 luni)
-CV model EURES ( cu fotografie) în limba germană
-cazier judiciar în original din care să reiese că persoana nu are antecedente penale
-adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea „Clinic sănătos/ Apt pentru muncă.

Selecția de recrutare se va face la Brașov în data de 8 septembrie.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns