Locuitorii unui oraş din vestul ţării au rămas fără electrocasnice, după ce o oscilaţie de curent le-a „prăjit” circuitele electrice din case

Sute de oameni din oraşul hunedorean Călan au rămas în beznă, după o oscilaţie de curent care le-a prăjit circuitele electrice în case. În mai multe apartamente, aparatele electrocasnice, inclusiv centralele termice, li s-au defectat. Oamenii au rămas fără căldură în plină iarnă şi pe un ger năprasnic. Acum, locatarii nu ştiu dacă şi când vor fi despăgubiţi pentru pagubele suferite, conform observatornews.ro.

A împuşcat în casele oamenilor. În apartamente. Şi televizoare şi de toate. Tot ce-am avut. A intrat tensiune prea mult şi s-a … În loc de 220 am avut 380 la priză. Şi s-au ars televizoare, frigidere şi centrale.

Defecţiunea a avut loc în jurul orelor 18.00. Oamenii, rămaşi şi fără electrocasnice, dar şi pe întuneric, au ieşit speriaţi afară.

Localnică: La mine, în prima fază, deci, am observat că mi-a puşcat în centrală. Mi-a făcut centrala o flamă şi o împuşcat. Pe urmă mi-a puşcat în camera mică televizorul. Plus, în baie mi-a puşcat efectiv becul. Mi-a zburat aşa din dulie.

Oamenii sunt înspăimântaţi de amploarea pagubelor.

Localnic: Tot absolut e puşcat în casă! Nu mai funcţionează absolut nimic! Centrale, tot, nu se poate! Şi nu odată în oraşul ăsta se întâmplă prostia asta! Deci, nu se mai poate, frate!

Continuarea pe observatornews.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Locuitorii unui oraş din vestul ţării au rămas fără electrocasnice, după ce o oscilaţie de curent le-a „prăjit” circuitele electrice din case

Lasă un răspuns