Locuitorii unei comune periurbane vor ajunge la Timișoara pe șosea cu patru benzi

mosnita noua 5

Lucrările de extindere la patru benzi a drumului județean care leagă Timișoara de Moșnița Nouă sunt gata de start.

Vestea a fost dată de președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Rezultatul licitației a fost contestat, dar Curtea de Apel a dat câștig de cauză CJT, iar contractul de execuție a lucrărilor poate fi semnat. Proiectul lărgirii la patru benzi a porțiunii de 4,1 kilometri din DJ 592 Timișoara – Moșnița are o valoare de peste 30 de milioane de lei, finanțarea provenind din bugetul CJT și din PNDL.

Termenul de finalizare este de nouă luni de la deschiderea șantierului. Lucrările cuprind, pe lângă lărgirea șoselei, realizarea de sensuri giratorii, trotuare, piste de biciclete și iluminat public pe întreg traseul, plantarea a peste o mie de arbori și amenajarea acceselor pe străzile laterale.

„În sfârșit, vom avea constructor pe acest tronson de drum județean foarte important Timișoara – Moșnița Nouă. Vom reuși să lărgim drumul la patru benzi, așa cum vă spuneam. Traficul este infernal pe acest drum. Îl știm cu toții. Am suportat criticile pe parcursul timpului. Am primit decizia Curții de Apel și avem câștig de cauză în ceea ce înseamnă decizia care s-a dat la nivelul consiliului județean ca și câștigător. În momentul când va fi înaintată oficial această decizie, vom semna contactul pentru realizarea acestui tronson de drum la patru benzi“, a declarat președintele CJT, Călin Dobra.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Locuitorii unei comune periurbane vor ajunge la Timișoara pe șosea cu patru benzi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *