Locuitorii din zona Kiriac nu vor să li se demoleze garajele

Proprietarii de garaje din bateria Rusu Șirianu – Dumitru Kiriac, asociațiile de propietari de pe strada Rusu Șirianu numerele 35 și 37 și Dumitru Kiriac numerele 2, 4, 6, 8 și 10, proprietarii de autovehicule, persoanele în vârstă și mamele cu copii mici din zonă vor avea astăzi, la ora 18, o întâlnire cu primarul Timișoarei, Nicolae Robu, pe tema demolării garajelor.

CITEȘTE ȘI: Imagini video de la accidentul din Ungaria al unui şofer român care a venit cu microbuzul distrus, pe roţi, în ţară

Oamenii nu par încântați de ideea desființării acestor construcții și consideră că după demolarea celor 40 de garaje ar rezulta 50 de locuri de parcare, deci, un plus de doar zece spații.

Ei susțin că garajele sunt utilizate în proporție de 87 la sută și că bateria de garaje se află între blocuri, astfel că nu deranjează circulația, iar reamenajarea nu ar reprezenta cine știe ce avantaj.

Mai pe scurt, proprietarii solicită Primăriei Timișoara renunțarea la demolarea acestor construcții.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Locuitorii din zona Kiriac nu vor să li se demoleze garajele

  1. Problemele din zonele unde nu exista probleme (sau sunt minore) sunt cel mai usor de rezolvat, se cheltuie niste bani si apoi se posteaza pe facebook realizarea. In Girocului e criza mare de locuri de parcare, dar solutiile nu sunt simple. In Kiriac/Rusu Sirianu e o zona linistita, cu multe case si deci densitate mai mica de masini, locuitorii sunt multumiti, garajele respective sunt in spatele blocului, deranjeaza minimal, pai se poate sa traiti asa fericiti in orasul lui Robu?

  2. Au dreptate locatarii…in plus sunt o multime de terenuri virane pline de balarii si gunoaie,de ce nu construieste promaria pe acele terenuri,de ce musai sa demoleze ceva ca sa construiasca,e mai ieftin daca demoleaza?

  3. De ce să demoleze un lucru bun cînd nu oferi nimic și încaseze o sumă cam mare și toți plătim constinciosi

Lasă un răspuns