Locuitori îngroziți. Șerpi de peste 1,5 metri umblă pe străzi și prin mașini

serpi

Locuitori îngroziți. Șerpi de peste 1,5 metri umblă pe străzi și prin mașini

Locuitorii din Târgu Jiu și Motru sunt îngroziți! Șerpi de peste 1.5 metri sunt pe străzi și în mașini.
Șerpii umblă peste tot, iar oamenii de teamă au sunat imediat la 112. Autoritățile au ajuns de urgență la fața locului.

CITEȘTE ȘI: Anunţ de ultimă oră: ploi torenţiale, vijelii şi grindină, în vestul ţării

Șerpii au în jur de 1,5 metri și le-au dat spaimă oamenilor din Motru și Târgu Jiu. Locuitorii au sunat de urgență autoritățile și au sesizat faptul că reptilele se plimbă pe străzile lor și dau târcoale în mașini.

Oamenii dau nas în nas cu șerpii, pe stradă

Inspectoratul de Jandarmi Județean Gorj a transmis faptul că cetățenii speriați de șerpi au sunat la 112, iar autoritățile au acționat imediat pentru capturarea lor. Reptilele au fost capturate și îndepărtate de jandarmi în mediul lor natural și nimeni nu a fost mușcat de acestea.

„Trei apeluri SNUAU 112 prin care cetățenii semnalau prezența unor șerpi în municipiile Târgu-Jiu și Motru au fost recepționate de Inspectoratul de Jandarmi Județean „Tudor Vladimirescu” Gorj în acest weekend.

Șerpii au fost semnalați în zone publice, în apropierea sau chiar în interiorul autoturismelor cetățenilor și au fost capturați și îndepărtați de jandarmi în mediul natural”, au transmis cei de la IJJ Gorj.

Jandarmii au făcut primele declarații despre acest caz. Ei spun că șerpii au avut o lungime de peste 150 de centimetri, ceea ce arată de ce oamenii au fost îngrijorați. Echipajele speciale de intervenție au ajuns de urgență la locurile indicate de cetățeni și au preluat șerpii. Unul dintre reptile, însă, nu a fost găsit.

Reprezentanții Jandarmeriei recomandă cetățenilor să nu se apropie în niciun caz de șerpi și să sune repede la numărul unic de urgențe 112.

„În situații similare, le recomandăm cetățenilor să nu se apropie de reptile și să solicite sprijinul instituțiilor abilitate prin SNUAU 112”, au declarat reprezentanții Jandarmeriei, conform stirilekanald.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *