Locomotivă deraiată în mijlocul unei intersecții

locomotiva arad

Un incident mai puțin obișnuit s-a produs, astăzi, în Arad. O locomotivă a blocat câteva ore circulația mașinilor după ce a deraiat chiar în mijlocul unei intersecții din municipiul Arad.

CITEȘTE ȘI: Ea este iubita Ancăi Pop, artista înecată în Dunăre! Cât de îndrăgostite erau Anca şi Fraga

Incidentul s-a produsîn cartierul Cadaș, unde există o situație unică în vestul țării, pentru că pe o stradă case trece o cale ferată industrială.

Pentru că linia de cale ferată nu a fost curățată de zapadă și gheață, locomotiva care mergea să tracteze mai multe vagoane cu carburant a deraiat chiar în mijlocul unei intersecții.

Localnicii sunt extrem de nemulțumiți că de ani de zile trenul trece la doar câțiva metri de casele lor.

Oamenii se plâng că vagoanele cisternă care au circa 75 de tone fiecare le afectează structura de rezistență a caselor, iar trenul care trece prin mijlocul străzii este un adevărat pericol pentru copiii din zonă.

CITEȘTE ȘI: Polițiștii au îndeplinit visul unui copil

Linia de tren care traversează cartierele Cadaș și Bujac din Arad a fost construită încă de la începutul secolului XX, atunci când deservea mai multe depozite de lemne și cărbuni, dar și fabrici din sud vestul oraşului.

Astăzi, pe aici se mai transportă doar produse petroliere, la un depozit din apropiere. Orarul trenurilor cisternă este unul neregulat, ceea ce le face chiar şi mai periculoase pentru cei ce locuiesc în zonă.

Trenul trece prin nu mai puțin de șapte intersecții din cartierele Cadaș și Bujac și traverează și un teren viran până să ajungă la depozitele cu carburanți, conform radiotimisoara.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Locomotivă deraiată în mijlocul unei intersecții

  1. In toata lumea sunt oameni care-si fac/cumpara casa langa gari, aeroporturi sau zone industriale pentru ca e mai ieftin, apoi incep sa faca scandal ca e galagie, ca sunt vibratii, etc.

  2. Cand au construit casele nu era cf? Nu erau si atunci vibratii? Am locuit 15 ani in apropierea caii ferate si nu am m-am plans nici eu nici ai mei de zgomot, de vibratii sau de fum, fiindca trenurile erau trase de negre! Vad ca unii sunt mai sensibili

  3. Este normal sa fie acea linie care deserveste un depozit dintr-o zona periferica. Daca nu le convine sa se mute in centru, dar sa nu uite de cele mai multe ori casele au fost construite dupa amplasarea caii ferate.
    Asa ca mai incet cu gargara celor care nu suporta avantajele si dezavantajele traiului la oras! Si pentru cultura (lipsa) a riveranilor scandalagii, un tren industrial care circula la cateva zile afecteaza MULT mai putin casele decat un drum national circulat intens!!

Lasă un răspuns