Locatarii unui bloc nou-nouț din Giroc regretă zecile de mii de euro plătite unui dezvoltator imobiliar

bloc giroc

Mutați de aproape un an în casă nouă, locatarii blocului P+2 de pe Strada Egalității nr. 1/B din comuna Giroc încep deja să regrete zecile de mii de euro (65.000 sau 70.000, în funcție de suprafață) plătite dezvoltatorului imobiliar Ovidiu Mitulețu.

Viciile ascunse descoperite pe parcurs în apartamentele nou cumpărate și amânarea la nesfârșit a branșării imobilului la rețeaua de electricitate de uz casnic (oamenii susțin că, și la această oră, curentul electric este tras de la organizarea de șantier a unui imobil vecin, al cărui proprietar e plecat din țară, în timp ce dezvoltatorul afirmă că nu este vorba de curent de la organizarea de șantier, ci de un branșament făcut de la curentul existent în zonă, de la Primăria Giroc) – obligație pe care investitorul imobiliar și-a asumat-o prin contractul de vânzare-cumpărare, având ca dată de finalizare 27.05.2016! – i-au adus la exasperare pe majoritatea locatarilor grupați de-acum în asociație de proprietari.

Spunem „majoritatea” și nu „toți”, pentru că trei dintre cele trei apartamente aparțin chiar investitorului…

Mucegai, condens și sistem de încălzire nefinalizat

O parte dintre proprietari, familiile Prodea (apart. 3), Acostăchioae (apart. 5), Filipoiu (apart. 6) și Gheorghe (apart. 7), au apelat la serviciile unui expert tehnic judiciar, care a venit la fața locului, constatările sale punctuale și fotografiile aferente din raportul întocmit ulterior relevând că locatarii nu s-au plâns degeaba: în fiecare dintre cele patru apartamente inspectate, expertul tehnic judiciar a găsit o grămadă de nereguli! Să le luăm pe rând…

În apartamentul 3, de la parter: 1. „mucegai la colțurile pereților, sus și jos, în cele 3 camere”; 2. „terasa nu are pantele corespunzătoare pentru scurgerea în exterior a apei și, în plus, nici elementul de scurgere nu este realizat corespunzător”; 3. „în mod normal, între terasă și cameră trebuia dispus un prag din beton sau zidărie înalt de minimum 7 centimetri de la cota șapei, pe care să se monteze tâmplăria din termopan, acest prag permițând și realizarea corectă a pantelor terasei; rama inferioară a tâmplăriei a fost rezemată direct la cota gresiei de la terasă (!!); între ramă și stratul suport nu s-a introdus nici măcar un strat protector de silicon”; 4. „datorită celor arătate la punctul 3, apa s-a infiltrat la interior, afectând parchetul laminat, care prezenta urme de umflare anterioară și depreciere în această zonă, la apăsare se lasă, iar la ciocănire sună a gol”; 5. „în baie nu există sifon de pardoseală montat”; 6. „rezervorul de apă al WC-ului prezintă condens pe perete, iar apa se scurge pe pardoseală, deoarece nu are termoizolație la interior (model ieftin!)”; 7.

bloc mituletu

Planșele foto cuprinse în raportul de expertiză sunt elocvente

 

„La centrala termică model MOTAN, sistemul de încălzire în pardoseală nu este finalizat, lipsind partea de automatizare și control al sistemului; vor trebui montate termostatele ambient, actuatoarele, placa de conexiuni și grupul de reglaj temperatura, iar la final este necesar să se facă reglajul hidraulic de optimizare; proprietarii reclamă faptul că, deși centrala lucrează la capacitate maximă (în prezent este comandată de un singur termostat montat în dormitor), încălzirea în pardoseală este neuniformă și, în plus, consumul este exagerat de mare”; 8. „în peretele din hol există o fisură mare verticală”.

Praf, zgomot și miros neplăcut

Aceleași probleme au fost constatate de expertul tehnic judiciar și în apartamentele 5 și 6, de la etajul I, în primul fiind depistate și alte nereguli: „mari probleme cu instalația interioară de curent, este executată superficial, apar situații anormale în funcționarea circuitelor și, în plus, tensiunea furnizată este sub normal”; „tâmplăria termopan din dormitor nu etanșează la închidere, există o senzație de curent lângă fereastră, iar ușa de intrare nu se închide corespunzător și permite intrarea prafului și a zgomotului”; „se reclamă miros în apartament de la sistemul de canalizare; problema se poate datora unor probleme de la sifonări și de la legăturile imperfecte ale flexibilelor (chiar și a flexibilului de la WC, dacă există)”. Conform raportului de expertiză, proprietarul apartamentului 7, de la etajul II, a fost ferit de mucegai, dar în rest a „bifat” majoritatea deficiențelor reclamate și de vecinii săi.

Grabă, superficialitate și materiale de slabă calitate

Acestea au fost constatările expertului, să vedem acum și concluziile: „1. Problema apariției mucegaiului la interior, la muchiile pereților exteriori și la muchia dintre tavan și perete deasupra tâmplăriei are următoarele cauze: – la stâlpișorii din beton armat dispuși la legătura dintre pereții structurali și în zona centurilor din beton armat ar fi trebuit să se monteze în cofragul de lemn un strat de polistiren de 5 cm grosime, care să protejeze zona din beton și să evite apariția punților termice (zona rece la interior în dreptul betonului), deoarece aplicarea termosistemului la exterior nu este suficientă pentru protecția zonelor din beton; din acest motiv, aceste zone vor rămâne reci și vor favoriza apariția condensului și, implicit, a mucegaiului; este suficient să pui mâna pe aceste zone și să constați că sunt reci; în zonă, același dezvoltator imobiliar construia în apropiere un alt bloc, care era <la roșu> și se putea observa că în zona stâlpișorilor și a centurilor nu se montaseră plăci de polistiren pentru protecție termică; – constructorul s-a grăbit să finalizeze lucrarea și nu a lăsat timp ca apa din betonul turnat în stâlpișori și centuri să se elimine complet prin uscare, iar menținerea umidității din aceste zone, după închiderea construcției, a favorizat apariția mucegaiului; – calitatea slabă a polistirenului din termosistem (constructorul a mers pe linia de a pune în operă materiale cât mai ieftine, în detrimentul calității) a favorizat producerea mucegaiului; mucegaiul pe suprafețe interioare se produce când există simultan 2 condiții: suprafețe reci și umiditate în interior; 2. privind sistemul de încălzire în pardoseală, în vederea eficientizării funcționării acestuia (și a reducerii consumului de gaz metan), este obligatorie montarea sistemului de automatizare descris în lucrare; 3. pentru reglementarea pantelor de scurgere a apelor de la terase, în vederea înlăturării fenomenului de infiltrare a apei în încăperi, în mod obligatoriu vor trebui realizate acele praguri de minimum 7 centimetri înălțime între terase și camere (din beton sau un rând dintr-o cărămidă pe lat), desființarea tâmplăriilor existente de la terase și montarea unor tâmplării termopan mai scurte, demolarea pardoselilor din gresie de pe terase și refacerea acestora după schimbarea pantelor; parchetul laminat depreciat din cauza infiltrărilor va trebui înlocuit în zona din dreptul ieșirii pe terase; 4. pentru evitarea intrării mirosurilor din sistemul de canalizare în apartamente, trebuie verificate de un constructor instalator sifonările și legăturile la flexibilele de la scurgeri; 5. instalația electrică interioară va trebui verificată și refăcută acolo unde este cazul”.

La limita răbdării

După ce au primit raportul de expertiză extrajudiciară, proprietarii apartamentelor din blocul cu pricina au decis, în adunarea generală a asociației din 22 martie, să nu mai achite dezvoltatorului imobiliar contravaloarea curentului electric provenit, după cum spun ei, de la organizarea de șantier a imobilului din vecinătate și să-l oblige, astfel, pe acesta să își îndeplinească obligația asumată în contract, de branșare a blocului la rețeaua de curent de uz casnic a Enel. Nu era vorba de un refuz de plată definitiv, ci de un mijloc de presiune la care locatarii au apelat în disperare de cauză, exasperați de amânările nesfârșite ale dezvoltatorului imobiliar. În aceeași adunare generală, asociația de proprietari a decis să mediatizeze situația în care se află, precum și să inițieze demersuri pentru deschiderea unei acțiuni în justiție împotriva investitorului imobiliar.

Lăsați pe întuneric

Punerea în aplicare a primului punct – refuzul de a mai plăti curentul electric consumat – a avut drept efect o acțiune în forță a dezvoltatorului imobiliar, care, în data de 6 aprilie, a lăsat două familii fără curent electric, prin tăierea pur și simplu a cablului de alimentare, sub ochii unui echipaj de poliție care a asistat impasibil la întreaga scenă. Domnul Mitulețu susține că, fiind administratorul respectivului branșament, are tot dreptul să le taie alimentarea cu curent electric celor care refuză să achite sumele datorate.

Așa o fi, însă, în paranteză fie spus, un administrator-model taie și chitanțe, nu doar curentul, or, după cum susțin locatarii, aceștia au primit o singură dată chitanță, acum, după izbucnirea scandalului, nu și în celelalte două rânduri când au plătit (plata se face o dată la trei luni)…

Apoi, dezvoltatorul imobiliar și-a asumat singur și nesilit de nimeni obligația de branșare a blocului la utilități până la data de 27.05.2016, așa cum reiese din contract, lucru nerealizat – în privința curentului electric, căci apa și gazul există – nici până în ziua de astăzi. Sigur, or fi greu de convins cei de la Enel să vină în zonă, dar asta nu este problema cumpărătorilor, ci a vânzătorului, că și-a asumat o obligație pe care n-a putut-o duce la îndeplinire la atâta vreme de la expirarea termenului-limită.

Disperați că au rămas pe întuneric cu copii mici în casă, cei afectați de acțiunea în forță a investitorului imobiliar au refăcut alimentarea cu curent electric, trezindu-se acum acuzați de Ovidiu Mitulețu de distrugere…

O găleată de vopsea nu ajută la nimic

Pe de altă parte, domnul Mitulețu susține că vrea și el să se facă lumină în ceea ce privește viciile ascunse ale imobilului, drept pentru care vrea să-l tragă la răspundere, la rândul său, pe constructor, însă acuză, totodată, și atitudinea necooperantă, spune dumnealui, a proprietarilor reclamanți, care, pasămite, i-au închis ușa în nas atunci când s-a prezentat la ușa acestora cu… vopsea lavabilă anti-mucegai, pentru a remedia deficiențele. Doar că, după ce am citit raportul de expertiză extrajudiciară, avem serioase dubii că o găleată, două sau zece de vopsea lavabilă ar putea rezolva problemele…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

50 thoughts on “Locatarii unui bloc nou-nouț din Giroc regretă zecile de mii de euro plătite unui dezvoltator imobiliar

 1. Oameni buni…eu mai chinui de 5luni sa deschid o afacere si mi se pun tot felul de piedici,iar ei ridica 1 bloc/luna cum ati vrea sa fie materialele …de cat de cea msi proasta calitate.Din ianuarie pana acuma 5 blocuri s-au ridicat in giroc si in zona .Asta e ….la comanda

 2. Si inca cate manereli impreuna cu Giroceana! E ditamai mafia pe acolo. Blocuri intre case, bransamente neplatite. Din pacate nu se verifica nimic.

 3. Eu sincer va zic, cei care „cumpara” asa ceva si-o merita cu prisosinta. Am pus ghilimelele, pentru ca nu este o cumparare propriuzisa, ci un angajament la banca. Tu vei achita acel apartament cu munca ta viitoare, nereala/nepalpabila pe care nimeni nu stie daca o sa o mai poti realiza sau nu, nici tu nici banca. Acum sa revenim, cei care iau asa ceva si-o merita din plin. Eu imi construiesc prin forte proprii casa in com Ghiroda, este inuman de greu si de dificil. In giroc datorita mafiei din primarie nu m-as fi dus nici amenintat cu arma. Nu va obliga nimeni oameni buni sa cumparati gunoaiele astea. Ce faceti voi acum este ce au facut aia cu francul elvetian. Dupa ce s-au creditat au constatat ca nu pot sa mai ramburseze sumele. Pentru destindere va rog sa cititi link-ul de mai jos. Oricum referitor la teapa ce-ati luat-o nu mai puteti face nimic. Mult succes

  http://hilaric.ro/1789/raspunsul-unui-client-restant-catre-banca

  1. Ce e ok ? Ca vin sa castige un ban ? Sa le dea la banateni chirii ca n alte tari unde salariile nici nu se compara ? Ca nu si doresc sa plece din tara sau ca vin sa studieze? Vai, daca tu ca si roman esti rasist… ce sa mai zic de altii .

 4. Asa sunt si blocurile de pe strada Sperantei si strada Soarelui…jale nu altceva
  Inspectoratul teritorial in constructii e degeaba !!!
  Se dau autorizatiile de constructii doar pe bani si nimeni nu verifica modul de constructie al blocurilor….Doamne fereste de un cutremur…. pica toate cu siguranta !!!

 5. Foarte bun articolul.Rog autorul sa verifice si Goya Residence.In afacere este implicat direct un consilier local din Giroc.

   1. Mi se pare o mizerie nu articol .. daca mai aveti ceva rufe de spalat va ajuta Dn scrieti, va rog ,pe adresa de mail : [email protected]!
    Am cativa prieteni care sunt jurnalisti in adevaratul sens al cuvantului , dar dv ii faceti de rusine, din pacate . Pot sa inteleg ca duceti lipsa de subiecte sau aveti ceva personal cu Persoana din „articol” Sau ar mai fii o varianta cum ,ca astfel de tiganeala va caracterizeaza .. de aia si o prezentati cu asa multa usurinta!

   2. Domnule Brindescu, e limpede ca apa de izvor: nu iese fum fără foc.
    Nu vă dați bătut, interesele financiare sunt importante așa că veți avea parte de un duș de lături… de mai mare dragul.
    Aveți în schimb parte de susținerea pe care un jurnalist de investigații, cel mai bun din vestul țări, o merită din partea cetățenilor onești.
    Să auzim numai de bine.
    Stimă maximă.

 6. Este pe de o parte greseala cumparatorului care se avanta sa cumpere o locuinta de zeci de mii de euro si nu se documenteaza inainte de a cumpara. Asa cum e atunci cand iti cumperi o masina si ceri cartea tehnica exact este si in cazul constructiilor fiecare locuinta are o carte tehnica unde contine toate detaliile constructiei…daca e facuta cu materiale de calitate, daca e executata de oameni specializati….daca are procesele verbale semnate la zi de catre proiectant, diriginte de santier si responsabilul tehnic cu executia etc….este obligatoriu sa se ceara toate informatiile constructiei si trebuie verificate amanuntit inainte de a cumpara. Se poate contacta proiectantul, executantul si celelalte persoane implicate pentru a le cere punctul lor de vedere….daca merita sau nu de cumparat imobilul….exista inspectaratul unde se poate face o vizita sau da un telefon sa se ceara un raport, daca a mers inspectorul pe santier, daca constructia este sigura si conform proiectului….sigur ca exista si primaria Giroc dara acolo nu are rost sa apelati ca degeaba o faceti…si explicatia e foarte simpla si o stie toata lumea…exista o singura firma care face proiectele in giroc cea a domnului arhitect sef la care cotizeaza generos toata lumea atunci cand isi face un proiect de casa in felul acesta ai mana libera sa faci orice te duce capul ca oricum nimeni nu te verifica….iar la final se intampla ce s-a intamplat si cu acest bloc…in situatia asta sunt majoritatea locuintelor de acolo…foarte multi se plang ca li se umfla parchetul, ca au infiltratii si tot asa

  1. Si eu ca om simplu, programator crezi ca am habar de cum trebuie sa fie o casa, ce materiale se folosesc etc ca sa pot sa inteleg mare branza din „cartea imobilului”. La constructia peretului s-a folosit ciment de tip ABC1231231…. iar la fundatie XY2131. Na scart, tare lamurit sunt. De unde sa am concepte de rezistenta materialului, planeitate, izolatie bla bla. Sau ce documente sunt necesare sa exista acolo semnate

   1. Tocmai că sunteţi programator… tre’ să faceţi o analiză simplă:
    Eu = programator – nu ştiu ce drac e cu o clădire etc, DAR eu am câteva opţiuni:
    1. Merg la faculta de construcţii şi caut acolo pe cineva să mă ajute (cu sau fără bani – depinde de cât de generos e acel profesor/asistent)
    2. Merg la o altă firmă de construcţii, sau caut un diriginte de şantier care ştie să citească acel proiect şi să compare cu alte proiecte la care a lucrat + are experienţa necesară.

    Exact în situaţia dvs sunt şi eu … nu putem noi evalua corect, dar decât să aruncăm banii pe geam… mai bine mai plătim nişte bani unor alţi specialişti… să fim sigur că nu suntem fentaţi.

   2. Nu este necesar ca cumparatorul sa stie toate aceste detalii…se poate apela, dupa cum spuneam, la oameni specializati din domeniu care sa va ajute sa alegeti o locuinta de calitate si in plus sa negociati pretul in functie de ce vi se ofera. Cred ca este acceptabil ca la o achizitie de zeci de mii de euro sa se investeasca cateva sute pentru a apela la o persoana din domeniu care sa va ajute sa faceti alegerea potrivita. In prima faza puteti contacta fiecare parte implicata in proiect – echipa de proiectare, verificator, diriginte de santier, constructor, inspectorat, responsabil tehnic cu executia si dupa caz la primaria locala (nu e cazul pentru Giroc) si sa le cereti detelii despre proiect. Dupa care puteti apela la o persoana independenta, fie ca e diriginte de santier, inginer, verificator, expert tehnic, firme de proiectare si consultanta, executie etc. care sa va insoteasca in porcesul de cumparare si sa verifice toata documentatia si sa va informeze despre orice viciu. Sincer sa va spun in practica am intalnit un cuplu de programatori care isi construiesc casa cu credit de la banca si care s-au documentat atat de bine ca stiau fiecare artico din legislatie, deci tine mai mult de modul de informare dupa parerea mea si de cat de mult se doreste cumpararea unui imobil de calitate nu doar finisaje care sa fure privirea.

 7. Legislația din domeniul construcțiilor e la pământ schimbată cu cine și de cine că românii sunt lași țepari hoți etc

 8. În Giroc e o chestie generală , cică sunt „ dezvoltatori imobiliari ” dar de fapt sunt țepari , calitatea este zero , „ constructorii ” sunt de fapt tot felul de muncitori aduși de pe temiri unde fără vreo calificare în domeniu iar patronii firmelor sunt fie consilieri locali (f&m instal adică de la florin moldoveanu) , neamurile lor , afini ai celor ce lucrează prin primărie ori cei consacrați pe linia primarului adică „ oamenii de bine ”. apropo dl Radu Mițu nu mai reclamă nimic sau a primit în schimb „ facerea ” catedralei girocene alături de fiul satului Tinda Pinda . Pt. Goia au deviat strada să fie bine să nu fie rău iar proiectele cu arhitectul român sunt conform „ stafului ” primăriei .

 9. Numele MITULETU spune tot un smecheras cu relatii pe ici pe colo si mult papagal sa convinga oamenii ca fac cea mai alegere buna alegere si incepe a l-e impuia capul ca sau folosit cele mai bune materiale ca meseriasii au fost cei mai buni ca e un chilipir daca fac comparatie calitate -pret si cand colo doar dezamagire pentru cei care au crezut ce a latrat hotul daca ajung in tribunal hotul v-a castiga pentru ca acest tip de afaceristi prtima data a-si asigura spatele si dupa aia incep tepele cu lucrul bine facut bineinteles pentru el oameni buni singura solutie pentru afaceristii ca acest MITULETU e scaunul cu rotile pentru cate zile o mai avea de trait

  1. Sa va fie rusine ca vorbiti in necunostinta de cauza. Ca sa incepem cu inceputul: va rog frumos inainte de a comenta ceva sa luati cateva ore de limba romana. Problema este mare : noi nu stim sa scriem corect romaneste , nu stim despartirea in silabe, chestie elementara ce se invata in scoala primara…dar postam vezi Doamne lucruri urate despre oameni necunoscuti. Va intreb frumos: de Dumnezeu nu va este frica stimate domn? Cum puteti dori raul unui om necunoscut? Plus…sa va mai zic ceva. Dupa ce consultati gramatica limbii romane, sa va asteptati. Dumnezeu nu uita ce spuneti chiar scolit sa fiti. In rest…toate cele bune.

 10. In acesta situatie suntem si noi un grup de 3 vile de pe Str. Lalelelor la care PRIMARIA stie de SMENUL care se practica.A vandut apartamente in care in contract scrie cu toate utilitatile si cand colo ne-am trezit ca trebuie sa platim Giroceana ca Dezvoltatorul nu a platit racordarea la apa si s-a legat la magistrala lor pe ascuns si culmea avem si contor sigilat .Noi nu putem plati cei 600 lei de apartament conform deciziei primariei si a irdonantei date de Giroceana ci trebuie Dezvoltatorul de drept care a dus la edificarea cladirii.De aicea o intreaga nebunie trebuie notificat Dezvoltatorul si in caz ca nu este de gasit trebuie sa facem in numele asociatiei.Si acuma cireasa de pe tort.PRIMARIA ….. nu este de gasit dezvoltatorul parca a intrat in pamant noi l-am citat de cateva ori sa vina……si acuma …..DEZVOLTATORUL a inceput o noua lucrare la care normal ii trebuia semnaturi de la Primarie si acte sa demareze o noua lucrare.Putea primaria sa zica Heiiiii aveti de platit o racordare de 12 ap.x600 lei cand o platiti va dam semnturi + amenda ca v-ati legat ilegal la magistrala.Deci???? Ce face primaria le tine partea.Bravo Enel si Eon gaz ca pana nu platesc nu se monteaza.Sa nu mai zic de receptia lucrari care nu a existat.Ceva de genul ia cheia si dute Dracu ca te-am facut.

 11. O mare parte din vina o au cei care cumpara!

  Daca esti profan in constructii dar vrei sa-ti achizitionezi un apartament (de zeci de mii de euro) poti apela la personal de specialitate (inginer constructor, expert tehnic, etc.) care te poate consilia contra cost (!vorbim de sume infime!).

  Mai mult, ….ce date ai despre dezvoltator/constructor? A mai construit imobile? Cum se comporta?
  Nu a mai „construit” pana acum? Acesta este primul proiect? => Te bagi? sau analizezi in detaliu oferta?
  A construit prost in trecut? => Te bagi? sau mai analizezi?

  Clientii analizeaza si compara, din pacate, doar pretul, localizarea imobilului si eventual compartimentarea… nimic mai mult!

  CALITATEA COSTA!

  Afacerile imobiliare ale acestor pseudo dezvoltatori/constructori nu prospera fara CERERE! Deci exista cerere la „inselat” la calitate „slaba”, etc.

  O piata matura si educata care gestioneaza CORECT raportul pret-calitate obliga dezvoltatorii/constructorii fie sa livreze ce promit fie sa inchida pravalia!

 12. Nu vi se pare ca acest articol este prea cu dedicatie la adresa acestui dezvoltator scris de un ziarist cunoscut pentru articole platite…. Oare de ce nu avem mai multe poze cu asa probleme??

 13. Oameni buni,nu mai condamnati oameni pe care nu ii stiti si situati pe care nu le cunoasteti,am cumparat si eu in giroc un apartament si este normal sa apara mucegai la un bloc nou,d-ati cu solutii anti mucegai.Iar crapaturi apar la cladiri noi in primul an da viata a cladiri.Nu va mai luati dupa toti jurnalisti pusi pe anchete

  1. Pai unii se plictisesc rau de tot din pacate. Vorbesc doar sa vorbeasca si cam atat….ca doar romanului ii place circul…si apoi ne mai intrebam de ce nu evoluam…pai de ce ? Pt ca asa ni le asternem noi natie de oameni ce iubeste circul dar sa puna mana pe munca nu vrea.

    1. Dar cind mincati cașcaval cu mucegai cum e ? Va place asa este?de ce nu va ginditi la o metoda de recoltare a mucegaiului de pe pereti si utilizarea eficienta în industria alimentara proprie? Hai ca numai de beshini va este plin capul.

 14. Fratilor care comentați aiurea, ati construit vreodată ceva in viata voastră ca sa stiti cum se comporta o constructie noua si ne aerisire? Documentati va si vb după aia!
  Tot romanu i filozof….

 15. In calitate de inginer Constructor, nu ai cum sa montezi polistiren in stalpisori sau betoane la pragurile ușilor daca nu ai asa ceva in proiect. Acel asa zis evaluator ar fi trebuit să verifice proiectul inainte de a face acele afirmatii. Chestii urate

 16. Patru comentarii in 10 minute cu acelasi mesaj 🙂 Dezvoltatorul contraataca 🙂
  „Ion”, „Marcel” si „Eugen”, aveti acelasi IP de calculator, deci sunteti unul si acelasi personaj. Nu ca ar fi vreun mister cine e personajul 🙂

 17. Domnul Ciprian, chiar si aici încercați să induceti in eroare lumea cu afirmatiile facute, sa derutați lumea cu ceea ce afirmați. Nesimțire pe fata, lumea isi da cu parerea si se vorbeste de niste chestii reale care se pot verifica, nu mai vorbiți aiurea. Dar cum spun si altu, chiar va plac ? si ati face orice pt ei.

  1. Domnul „Ion”, vedeti ca se poate? 🙂 V-am atras atentia ca postati cu mai multe nick-name-uri de pe acelasi IP, iar acum v-ati raspandit 🙂

 18. Blocul arata destul de bine din poza , nu s-ar zice ca este facut in mare graba cu muncitori din gara , cum spuneti dumneavoastra , Domnule jurnalist ! Ba mai mult intamplare face sa am si un coleg care locuieste acolo , la etajul 1 care nu are absolut nici o problema !

 19. Fereasca Dumnezeu de asemenea oameni ca voi cei ce aruncati cu noroi. Auzi…un bloc pe luna? Anuto scumpo precizeaza la cine te referi? La atatia cati exista in zona e normal ca se ridica un bloc pe luna. Asta nu inseamna ca toate blocurile apartin aceluiasi personaj. Pana acum plangeam ca e criza, ca doar pe vremea raposatului s-a construit. Acum ca ne aflam in plina dezvoltare a acestor comune iar nu e bine. Altul arunca cu blesteme de scaune cu rotile. Altii vorbesc doar ca nu au altceva ce sa faca. Ar fii foarte interesant sa aflam cati ce ari realizat pana acum voi cei ce aruncati GRATUIT cu noroi daca nu cunoadteti cazul. Nici eu nu il cunosc dar nu judec daca nu stiu; ma abtin. Insa citind aceste comentarii pur si simplu mi s- a facut sila ca sa nu folosesc alt cuvant. Domnule Brindescu bineinteles in cuvantul GRATUIT nu sunteti inclus si dumneavoastra. Nu este un mister cine sunteti , ce faceti, cum faceti si pe ce va bazati. Dar nu este treaba nimanui asta. Deocamdata. V-as recomanda sa ridicati putin stafeta si sa selectati stirile, comentariile in sensul ca de circ s-a saturat omul care totusi are niste asteptari. Libertatea presei e una si a posta niste oameni care nici macar nu au treaba cu personajele dumneavoastra e alta. Dragi romani LA MUNCA NU LA POSTAT si lasati circul. Fiecare sa-si rezolve problemele singur !!!!!!

 20. Da, miroase a articol comandat.
  Prea multe acuze, niciun punct de vedere al Dezvoltatorului.
  De fapt, care e SOLUTIA aici ? le dam in cap la dezvoltatorilor sau vin si isi regleaza problemele?
  Autorul sa ceara si un drept la REPLICA

 21. Nu am intales care e problema 2 pete de igrasie care se pot rezolva.Din poza,blocul chiar arata bine si vorbesc in calitate de constructor,fortati mana constructorilor sa va predea apartamentele cat mai repede pt ca aveti evaluatori care vin si altfel nu va mai luati creditele de la banci,si dupaceia va plangeti.Ocupativa de lucruri serioase nu de disputele dintre un locatar si un dezvoltatro imobiliar.Acesti dezvoltatori pun o paine pe masa la multa lume lasati sa isi rezolve problemele intre ei nu mai manjiti numele multor persoane

 22. Oameni buni,toata aceasta mascarada are doar scopul de a desfiinta pe cineva care reuseste ceva in viata asta si probabil a deranjat pe cine Nu trebuie,asa ca Nu plecati urechea la prostiile unui jurnalist,acest domn Brindescu publica doar stiri de scandal si pe „BANI”.Din proprie experienta pot sa va spun ca de la acest dezvoltator am cumparat UN spatiu comercial intr UN imobil nou construit,a trecut ceva timp de atunci insa Nu a aparut nici UN fel de problema.Cu siguranta lucrezi in acelasi fel oriunde ar fi blocul,asa ca toata aceasta mascarada este doar o exagerare.

  1. Exact Larisa , ai pus punctul pe I , ai vazut cum a pomenit Toni de ceva Probleme ,cu iz de scandal , dn/ul jurnalist a si reactionat, lasandu-si adresa de e-mail .Ce sa zic ..le aveti domnule cu Circoteca , va pricepeti !

 23. nu va mai necajiti pentru niste pete de mucegai.in compensatie va da judetul psd-ist o sala de sport super drumuri de acces hoteluri etc de toate doar rabdare sa aveti.

 24. In necunostiinta de cauza acuzati fara sa stiti toate demersurile acestui Dezvoltator si mai ales atitudinea proprietarilor.
  .. Si daca ar ridica 1 bloc pe luna….nu inseamna ?Ca materialele ar fi calitatea cea mai slaba calitate ?!? Ca sa il ridice intr-o luna trebuie sa ai toate materialele si o echipa numeroasa si profesionista de constructii ca sa reusesti….ceea ce nu este chiar imposibil de realizat.

 25. O stire de 2 lei … nu cunosc dezvoltatorul si nici macar nu stiu in ce parte de Giroc este dar:

  1. Mucegaiul este din vina licatarului pt ca nu aeriseste suficient. Avand in vedere ca este o cladire „cruda” in aceasta cladire ar trebui mintat 1-2 dezumidificatoare. I 1-2 luni a remediat cauza tuturor problemelor.

  2. Condensul apare deoarece centrala pe zi nu merge, sunt discrepante mari intre temperaturi, este aer umed si datorita lui a aparut condensul si s.a format igrasia… ferestrele cu geam termoizolant inchide emrteic, daca nu ar inchide, ar trage ‘tugul”, deci ar fi ventilate si nu are exista condens, igrasie si mucegai….

  Voi astia care faceti un articol va documentati putin???

 26. Cereti documentia..asta da sfat…dar ati incercat ?intii dai avansul bineinteles ca aproape toate al.sunt vandute.ati vazut vren notar sa ceara cartea tehnica sau receptia…eu am cerut receptia dar ea nu trebuia semnata de ISC…pt vomune..dar la cati dezvoltatori am solicitat cartes tehnica.avize nimeni nu a reactionat pozitiv…am un inginer constructor pe santier…aviz partial negativ pt partea vizibila…normal ca e nevoie de timpi pt o constructi oameni calificati….al sfat..nu cumparati…dar eternele probleme de la blocurile vechi…sau sa ne facem singuri..de unde teren cu acte ok..banii energie pricepere…oameni…nu ar fi mai corect ca veriicarile la imobi sa fie obligatorii..informarea la fel..sa fie protejat cumparatorul..si sa mai construiasca si statul la pret accesibil..nu doar citeva anl-uri ci mii.eu vizual am observat un colt f ud la parterul ap vizitat .ulterior am auzit de igrasie..e alta locatie…de ce e atat de greu si scump tot?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *