Localnicii visează la zeci de locuri de muncă. Un mastodont din beton abandonat, din Timiş, a fost reabilitat şi va fi dat in funcţiune

Se lucrează la foc continuu la Topolovăţul Mare unde a inceput de cateva luni reabilitarea uneia dintre cele mai importante baze de cereale din Timis.

Zeci de muncitori sunt angrenati zilnic in lucrarile de refacere a silozului, dar si a platformei unde se vor depozita mii de tone de cereale. Localnicii sustin ca investitia este una uriasa si binevenita pentru intreaga comunitate.

CITEŞTE ŞI: Cum va arăta şi cât vom plăti pentru noua carte de identitate, disponibilă de anul viitor | FOTO

Oamenii spun ca lucrarile se vor finaliza in scurt timp si spera sa isi gaseasca in sfarsit de munca in satul lor.

Baza, care include si silozul, apartine acum Cerealcom Dolj, o societate cu sediul in Segarcea –Dolj si care este a omului de afaceri Mihai Anghel. Conform descrierii de pe siteul companiei, Grupul Cerealcom este unul dintre cele mai de succes afaceri romanesti din domeniul agriculturii.

CITEŞTE ŞI: Tir scăpat de sub control

“Aducand laolalta expertiza celor care conduc in prezent entitatile grupului, produse si servicii la cele mai inalte standarde si propria pasiune pentru agricultura, antreprenorul Mihai Anghel a adus grupul Cerealcom in top trei afaceri din domeniul agriculturii romanesti, scrie lugojinfo.ro.

Grupul Cerealcom cuprinde patru companii care opereaza in partea de Sud Vest a Romaniei, acoperind cultivarea si comercializarea cerealelor, a plantelor oleaginoase, atat pe piata romaneasca, cat si internationala, in tari ca Grecia, Italia, Germania, Cipru, Spania, Turcia, Egipt, Libia.

VEZI MAI MULTE AICI

5 Comments
Banatzanu Ion 26/02/2020
De ce nu s-au găsit un din Banat să investească . Iar oltean firar să fie . Parcă ne-am săturat de ei .
West 26/09/2017
Plina tara de filozofi si profesori de romana?
costica 29/07/2017
Bani repede, usor si comod. Obtii usor rezultate. Aici poti sa castigi repede si bine. Mai ai un pas sa te convingi. Cand doresti sa afli despre ce este vorba si sa primesti toate detaliile la adresa ta de email, trimite cuvantul DETALII la adresa aceasta de email [email protected] com
gunther 27/07/2017
Ce ma bucur pt. domnul patron de la Cerealcom. Va avea unde sa depoziteze graul luat de la fraieri pe nimic.
Andrei 26/07/2017
Ce-i ala "beton abandonat", obositule? Se presupune ca, daca ai facut scoala si ai devenit deformator de opinie, ar trebui macar sa stii sa te joci cu semnele de punctuatie si sa scrii corect...