Localităţi timişene fără curent şi copaci doborâţi în urma vijeliei

vijelie 2

Furtuna din seara de sâmbătă a lăsat câteva localități din județul Timiș fără energie electrică. Remedierea stricăciunilor pe care vântul puternic le-a provocat reţelelor de distribuţie a electricităţii a durat, în cazul anumitor sate, până în după-amiaza de duminică.

Avariile cele mai serioase s-au produs la Sacoşu Turcesc, Tormac, Topolovăţu Mare, Variaş şi Hodoni. Pompierii timişeni, la rândul lor, au intervenit pe parcursul nopţii de sâmbătă spre duminică pentru degajarea a șapte copaci doborâţi de vijelie, precum şi la o inundaţie la pasajul din Calea Şagului din Timişoara.

Tot în Timişoara, pe Aleea Speranţei şi pe Strada Ismail, duminică dimineaţa, echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Banat au intervenit pentru degajarea unor copaci căzuţi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Localităţi timişene fără curent şi copaci doborâţi în urma vijeliei

  1. Sunt multe alte localități încă fără curent electric!!!! Cartierul Munteni din Parta este în bezna de sâmbătă seara de la ora 22. S-au făcut sute de sesizări la Enel și nimic. Ultima promisiune de la aceștia a fost ca se va încerca remedierea pana astăzi la ora 21. Deci la 23 de ore după ce s-a întrerupt curentul. Poate voi ziariștii puteți lua legătura cu Enel sa îi băgați în priza. Pentru ca de noi, cei care le plătesc facturile, nu le pasa.

Lasă un răspuns