Localitatea din vestul ţării în care o femeie are cele mai mari şanse să-şi găsească jumătatea

Localitatea din vestul ţării în care o femeie are cele mai mari şanse să-şi găsească jumătatea

Răcăşdia este localitatea din județul Caras-Severin în care o femeie are mai multe șanse să-și găsească un partener, întrucât bărbați sunt cu +2,46% mai mulți decât femei. Rezultatele tuturor regiunilor din România au fost publicate pe blogul SugarDaters, un website de dating pentru găsirea unui partener, la acest link.

Se apropie Ziua Îndrăgostiților. După o perioadă lungă izolare, instabilitate și incertitudine oamenii sunt pregătiți din nou să cunoască persoane noi, cu care să interacționeze în viața reală. Prin urmare, care sunt orașele propice pentru a găsi un partener?

Alte localități în care este ușor pentru o femeie să găsească dragostea în județul Caras-Severin sunt Păltiniş (+2,08% mai muți bărbați decât femei), Bucoşniţa (+1,90%), Obreja (+1,34%) și Dognecea (+1,26%).

 

ORAȘE CU MAI MULTE PROBABILITĂȚI PENTRU FEMEI

NUME

PROCENTAJ

1

Racasdia

+2,46%

2

Paltinis

+2,08%

3

Bucosnita

+1,90%

4

Obreja

+1,34%

5

Dognecea

+1,26%

 

Aceeași analiză arată că femeile preferă să locuiască în orașe mari, întrucât cu puține excepții sunt localitățile în care, procentual, se regăsesc mai puțini bărbați decât femei. Prin urmare, unui bărbat îi este mult mai ușor să-și găsească o parteneră într-un municipiu decât într-un oraș mai mic.

În Băile Herculane există un procentaj de +5,28% mai multe femei decât bărbați. Este orașul din județul Caras-Severin unde bărbaților le este mult mai ușor să obțină o întâlnire. Alte orașe interesante pentru bărbați cu probabilități mari de a obține întâlniri cu sexul frumos sunt: Resita (+3,75% mai multe femei decât bărbați), Berzasca (+3,50%), Caransebes (+3,47%) și Oravita (+3,38%).

 

ORAȘE CU MAI MULTE PROBABILITĂȚI PENTRU BĂRBAȚI

NUME

PROCENTAJ

1

Oras Baile Herculane

+5,28%

2

Municipiul Resita

+3,75%

3

Berzasca

+3,50%

4

Municipiul Caransebes

+3,47%

5

Oras Oravita

+3,38%

 

Dacă comparăm cifrele generale pentru mediul rural și urban al județului Caras-Severin, observăm că în mediul rural există +0,52% mai multe femei decât barbati, în timp ce în mediul urban găsim +3,04% mai multe femei decât barbati.

Bucureștiul este orașul în care bărbaților le este mai ușor să găsească dragostea

După cum aminteam mai devreme, femeile au o tendință clară de a trăi în orașe mai mari. Capitala României este orașul în care bărbaților le este mai ușor să-și găsească un partener, deoarece sunt cu 6,76% mai multe femei decât bărbați. Concret, sectoarele capitalei cu cea mai mare probabilitate sunt 1 și 2, cu variații de +8,36%, respectiv +8,15% de mai femei decât bărbați.

În afara capitalei, al doilea loc unde bărbaților le-ar fi mai ușor să-și găsească o parteneră, este Agapia, în județul Neamț, întrucât aici întâlnim 16,80% mai multe femei decât bărbați. De asemenea, în Poiana Sibiului, în județul Sibiu, am constatat o diferență mare, în speță 14,32%.

Pentru bărbați se pare că nu este la fel de important să trăiască în orașele mari. Este cazul Moșnei din județul Iași unde sunt cu +17,51% bărbați decât femei.

Al doilea loc unde o femeie ar putea găsi mai ușor dragostea, este Scânteiești, în județul Galați, unde sunt cu +7,95% mai mulți bărbați decât femei.

CITEŞTE ŞI: Foto: Garsoniera din Cluj a devenit virală pe Internet, dar iată cum arată una de doar 7 metri pătrați și care costă 50.000 de lire sterline

Alexandra Olariu, director de marketing SugarDaters, a declarat: “probabil unul dintre cele mai râvnite cadouri din acest an de Ziua Îndrăgostiților este apropierea umană/nevoia de contact uman, după o perioada lungă de restricții și limite. De aceea la SugarDaters ne străduim să ajutăm oamenii să găsească un partener în lumea reală prin contact digital. Avem o echipă care face ceea ce nu face niciun site de întâlniri online: verifică fiecare profil nou creat individual pentru a ne asigura de autenticitatea profilelor și sunt aprobate doar cele care îndeplinesc condițiile impuse. Nici măcar cele mai mari rețele sociale nu îndeplinesc această sarcină importantă. Mai mult decât atât, utilizatorii își pot valida profilul depunând un act de identitate valabil, o dovadă că sunt cine spun că sunt. Mulți o fac, deoarece unii utilizatori contactează doar profiluri validate”.

Sursa datelor:INSSE

****

Despre SugarDaters

SugarDaters, unul dintre cele mai mari site-uri de SugarDating din lume, are aproape 1.000.000 de utilizatori la nivel global și este prezent în 27 de țări din Europa, America de Nord, America de Sud și Asia.

Scopul SugarDaters este de a ajuta oamenii să construiască relații bazate pe transparență, respect, încredere, distracție, aventură, curiozitate și dorința de a crește împreună. Pentru a realiza acest lucru, site-ul web exercită un control strict asupra profilurilor utilizatorilor. Vârsta minimă este de 18 ani  pentru a avea un profil SugarDaters. Termenii și condițiile complete de utilizare pot fi găsite pe site.

Foto: iStock


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *