Baschetbaliştii de la SCM OHMA Timișoara, gazde pentru CSM Tg. Jiu

Baschetbaliştii de la SCM OHMA Timișoara, gazde pentru CSM Tg. Jiu

Baschetbaliștii de la SCM OHMA Timișoara joacă pe teren propriu la acest final de săptămână. Ei vor înfrunta CSM Tg. Jiu, sâmbătă, 12 februarie, de la ora 18,00, la sala Constantin Jude.

Partida contează pentru etapa a XX-a a Ligii Naționale. Confruntarea vine la două săptămâni de la precedenta (victoria cu Dinamo), din pricina faptului că jocul din weekendul trecut a fost amânat la solicitarea grupării CSM Focșani.

„Forma sportivă rămâne o necunoscută pentru noi, din cauza noii pauze forțate. Am avut o formă sportivă ridicată la meciul cu Dinamo și, dacă am fi continuat cu meciul de la Focșani, probabil aș fi fost mai puțin îngrijorat. Sau, mai bine spus, nu știu dacă e îngrijorare, ci pur și simplu este necunoscutul acesta generat de întreruperi. Este dificil de programat forma sportivă când, de exemplu… joi nu știi dacă vei juca duminică”, a declarat Dragan Petricevic, antrenor SCM OHMA Timișoara.

Americanii Gary Talton și Sherwood Brown au avut prilejul își cunosc tot mai bine colegii și „doresc să se integreze cât de repede posibil”:

„Talton este mult mai bine decât la început, este aproape integrat, iar Brown este în progress față de acum o săptămână. Practic, el a început antrenamentele cu noi acum nouă zile. Ambii vin după o perioadă de pauză, știm foarte bine asta, dar amândoi merită tot respectful pentru modul cum se pregătesc și modul cum arată că doresc să se integreze cât de repede posibil”, a completat Petricevic.

Intrarea este gratuită la acest meci, în limita a 30% din capacitatea sălii și cu respectarea normelor sanitare.

În pauza partidei se va organiza din nou aruncarea de 1.000 de euro, de această dată cu cinci încercări de a înscrie, nu cu trei, precum la prima ediție.

Foto: SCM Timişoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *