Localitate din Timiş, bântuită de fantoma lui Gică

Checea

Cu mulţi ani în urmă, localitatea timişeană a fost lovită de o tragedie care a afectat întreaga comunitate. Un incendiu izbucnit la o casă a provocat decesul proprietarului imobilului şi fiului său, un copilaş. Din câte îşi mai amintesc localnicii, mama copilului se prăpădise înaintea lor. Oamenii au fost atât de afectaţi de tragedie încât nimeni nu s-a mai apropiat un timp de acea casă.

După câţiva ani, imobilul aflat în satul Checea a fost scos la vânzare, dar nu s-a găsit vreun cumpărător nici măcar din afara localităţi. Cu timpul, imobilul a devenit o ruină de care se speriau în special copiii. Părinţii sau bunicii acestora au născocit chiar şi o… fantomă.

Mulţi dintre micuţii neastâmpăraţi erau ameninţaţi că vor fi duşi la casa în ruină unde fantoma lui Gică (tatăl mort în incendiu) îşi va face apariţia. De atunci, „fantoma” bântuie comuna, spre disperarea copiilor.

În timp, casa a fost dărâmată şi nu mai există nici o urmă a tragediei care a marcat localnicii. Totuşi, despre fantomă încă îşi mai aduc aminte unii dintre tineri, unul dintre aceştia fiind chiar viceprimarul comunei, Daniel Florin Florea, ameninţat, la rândul său, cu… fantoma, de câteva ori.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *