Liviu Dragnea află mâine dacă iese din penitenciar. Sunt șanse mari ca fostul lider PSD să meargă acasă!

alianta politica

Liviu Dragnea, o nouă încercare de a ieși din închisoare. Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, află joi, 20 august 2020, decizia definitivă din partea judecătorilor. Ar putea scăpa din închisoare chiar mâine!

Avocații lui Liviu Dragnea au argumentat în mod clar că Liviu Dragnea se află ilegal în închisoare. Liviu Dragnea a fost condamnat de către un complet nespecializat în judecarea faptelor de care fusese acuzat. Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a vorbit miercuri, la Antena 3, despre cazul clientului său.

Liviu Dragnea, o nouă încercare de a ieși din închisoare

”Ne-am adresat Tribunalului București și ne-am plâns cu privire la faptul că domnul Dragnea e ținut într-o detenție nelegală, având în vedere că a fost judecat de un complet de 3 judecători de la Înalta Curte.

La fond, în iunie, a fost respinsă cererea noastră ca fiind neîntemeiată. Instanța fondului în realitate a spus că în situația în care decizia CCR nu a indicat o anumită conduită de urmat, aceasta nu poate să se pronunțe cu privire la detenție, ceea ce e complet nelegal”, a spus Flavia Teodosiu, miercuri, la Antena 3.

Avocații fostului lider PSD sunt extrem de încrezători

Liviu Dragnea a muncit la garajul penitenciarului, s-a purtat frumos iar avocații spun că sunt mari șanse ca acesta să scape de închisoare. Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, fiind condamnat la 3 ani și șase luni de închisoare.

Vă amintim că Liviu Dragnea a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive de la DGAPSC Teleorman, conform antena3.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns