Lista directorilor numiți cu detașare de la 1 septembrie în unitățile de învățământ din Timiș

Lista directorilor numiți cu detașare de la 1 septembrie în unitățile de învățământ din Timiș

Lista directorilor numiți cu detașare de la 1 septembrie în unitățile de învățământ din Timiș.

Inspectoratul Școlar Județean Timiș a publicat lista cadrelor didactice care au primit avizul consiliului de administrație al instituției menționate pentru numirea în funcția de director/director adjunct, prin detașare în interesul învățământului, începând cu data de 1 septembrie. Sunt 77 de directori și 40 de directori adjuncți.

Lista poate fi consultată pe site-ul ISJ Timiș, la secțiunea ”Noutăți”/2022: (https://www.isj.tm.edu.ro/public/data_files/media/Noutati/202208171541-Tabel.pdf)

Detașările cadrelor didactice în interesul învățământului în funcții de conducere au o durată determinată, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea acestor posturi, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar (31 august).

CITEȘTE ȘI: O comună din Timiș va avea un centru civic modern

Dacă un candidat nu promovează concursul, mandatul său poate fi prelungit în situația în care postul respectiv nu a fost ocupat prin concurs de un alt candidat.

De asemenea, prelungirea mandatelor directorilor poate fi operată și după încheierea anului școlar, în funcția de decizia pe care o ia, în baza prerogativelor pe care le are, inspectorul școlar general.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Lista directorilor numiți cu detașare de la 1 septembrie în unitățile de învățământ din Timiș

  1. Este o rușine sa fie numiți prin detașare „în interesul învățământului” directori care nu au obținut nota minima de promovare la examen. Sunt situații unde directorii care nu au fost la concurs au fost înlocuiți cu unii care au dovedit competente sub punctajul minim. Unde este interesul învățământului de a promova competentele? Acesta sa fie modelul oferit copiilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *