Lista candidaţilor PNL Timiş pentru alegerile parlamentare

sediu pnl

PNL Timiş şi-a desmenat, marţi seară, candidaţii pentru alegrile parlamentare. Nu a fost o şedinţă liniştită, mai cu seamă că majoritatea primarilor nu au participat, preferând în continuare să boicoteze acţiunile coordonate de Nicolae Robu.

Edilii s-au adunat, totuşi, dar separat, la un restaurant din Timişoara, unde au decis să nu se mai implice în desemnarea candidaţilor. Cum marea lor parte provin din fostul PDL, misiunea aripii tradiţionale, condusă de Robu, a fost mult mai facilă.

A rezultat, astfel, o listă în care locurile eligibile sunt ocupate excluisv de cei din aripa tradiţională, singura excepţie fiind Vasile Blaga, co-preşedinte naţional, care deschide lista de la senat.

Locul doi la senat, considerat semieligibil, este ocupat de Dumitru Dinulescu, un apropiat al lui Nicolae Robu.

La Camera Deputaţilor, primul loc îi revine lui Marilen Pirtea, urmat de Ben Oni Ardelean şi Liliana Oneţ, acestea fiind locurile apreciate cu mari şanse de reuşită. Cel de-al patrulea, semieligibil, i-areveni lui Balint Petrescu, iar pe cinci este Liviu Cocean.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Lista candidaţilor PNL Timiş pentru alegerile parlamentare

  1. Maestru de ceremoni” Popa Dan papusarul sef dupa lungile si galacioasele sedinte de sex salbatic cu „femeia” Onet Liliana a reusit sa o impuna pe lista pe locul trei. Marian Vasile isi imagina ca este el dar Popa a fost mai alunecos. Niste excroci si libidinosi. Sex pentru functi in parlament . Dane o sa iasa si pozele si atunci wow!

    1. Lili Onet era parasuta lui Adrian Cioroianu – marele istoric – care a facut dintr-o curva penala o subprefecta … si prostu’ nu intelege ca degeaba te dai de 3 ori peste cap, ca tot râioasa ramai …

  2. Impecabil sediul PeNaLilor .. D-soara Robu nu aplica amenzi pentru fatade imputite?
    Va dati seama: Marilen, Mitica, Lili si Obi-Wan Kenobi …

    Lili – o mai freci pe canapele de piele, pe la Finante??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *