Liliana Oneţ: ENEL trebuie să facă investiţii. În Timiș sunt mai multe avarii decât în judeţele în care vremea a fost mult mai rea

enel 9

Prefectul județului Timiș, Liliana Oneț, a convocat joi o ședință a Comitetului de iarnă, în cadrul căreia s-au pus în discuție problemele cauzate de vremea rea (cod galben privind intensificări ale vântului) din ultimele zile.

A reieșit că cele mai mari probleme sunt în alimentarea cu energie electrică din zonele Sânnicolau Mare (începând de marți), Deta, Banloc și Făget (începând din noaptea de marți spre miercuri).

Conform ENEL, se acționează în toate zonele, iar unde au fost depistate avarii, acestea sunt în curs de remediere. Totodată, conform ENEL, clienții vor fi realimentați, până joi după-amiază, cu energie electrică în tot județul.

Prefectul de Timiș a afirmat că este absolut necesar ca ENEL să investească în rețele, având în vedere faptul că, la ora actuală, în județul Timiș sunt chiar mai multe avarii decât în județele în care vremea a fost mult mai rea.

În ceea ce privește perioada imediat următoare, s-a anunțat că temperaturile vor scădea semnificativ, existând pericolul apariției poleiului pe șosele, motiv pentru care prefectul județului Timiș a dispus măsurile necesare, a cerut vigilență maximă și o intervenție promptă pentru evitarea accidentelor.

De asemenea, având în vedere temperaturile scăzute, prefectul Liliana Oneț a solicitat patrulări ale organelor de ordine pentru identificarea persoanelor fără adăpost și transportul lor în locațiile special amenajate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Liliana Oneţ: ENEL trebuie să facă investiţii. În Timiș sunt mai multe avarii decât în judeţele în care vremea a fost mult mai rea

  1. Constatare tardiva din profundul geniului,pe care o stiu toti contribuabilii din tara asta,pana si cei din catune razlete care mai citesc la lumanare sau la luna ,cand rasare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *