Liberalii timişeni jură pe Biblie şi… înjură printre dinţi!

jura pe biblie

Nicolae Robu s-a ţinut de cuvânt şi a dus la bun sfârşit procedura prin care consilierii judeţeni au jurat pe Biblie că nu au votat pentru Călin Dobra la şefia CJT. În plus, aleşii au fost puşi să jure că nu vor mai furniza informaţii către presă, adică după sistemul „pe surse”.

Toţi consilierii prezenţi au fost de acord să jure, însă trei dintre aceştia au lipsit de la şedinţa convocată de Robu. Nu vor fi scutiţi nici ei de acest supliciu, pentru că primarul Timişoarei a anunţat deja că e musai să jure şi ei, cât mai curând, altfel există „suspiciuni rezonabile” că s-a pactizat cu PSD.

Gestul lui Nicolae Robu a trezit indignare în rândul multor liberali, care, deşi au jurat, au şi… înjurat. După ritualul prin care au trecut, ei se gândesc, acum, ce jurăminte vor mai trebui să facă în viitor.

Surse de la vârful conducerii afirmă că există trei situaţii pentru care activul PNL Timiş va trebui să jure, din nou, pe Biblie: 1. Că nimeni nu ştie unde se află Sebastian Ghiţă; 2. Că habar nu au unde au dispărut cele 14 miliarde de lei de la Guvernul Cioloş; 3. Că niciodată nu îl vor lăsa pe Liviu Dragnea să le fure sandwich-ul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.