Liberalii din Zona 3 Jimbolia țintesc ”drept la țintă”

PNL Timiș pare decis să adopte o abordare în forță la viitoarele alegeri locale.

Cel puțin așa reiese din modul în care se pregătesc liberalii din Zona 3 Jimbolia, care s-au întrunit, recent, într-o ședință a Comitetului Județean Executiv.

Principalul scop al întâlnirii a vizat clarificarea unor aspecte organizatorice, absolut necesare pentru pregătirea alegerilor de anul viitor. S-au fixat câteva direcții clare de acțiune, în baza cărora liberalii țintesc să ajungă ”drept la țintă”, așa cum sună sloganul partidului.

Foarte importantă va deveni noua formă de organizare internă, structurile fiind împărțite acum pe OSV-uri (organizații pe secții de votare), celula de bază a partidului. ”Ne propunem ca fiecare organizație locală să câștige primăria și majoritatea în consiliul local. Nu este un obiectiv imposibil, având în vedere că plecăm din start cu un avantaj considerabil.

Practic, peste 80 la sută din bazinul electoral al județului este acoperit de primari PNL, lucru care ne bucură, dar ne și obligă, în același timp, să performăm în continuare.

Pentru aceasta, este important să ne întâlnim, să discutăm și apoi să luăm decizii. Sub nici o formă, nu avem voie să intrăm nepregătiți în perioada preelectorală”, a declarat Cosmin Buboi, coordonatorul Zonei 3 Jimbolia a PNL Timiș. În acest sens, până în 15 septembrie, fiecare organizație locală din această zonă va trebui să prezinte lista candidaților pentru primării și consiliile locale.

”Țin să mulțumesc colegilor care au participat la acest comitet județean executiv, în frunte cu domnii co-președinți Dan Popa și Nicolae Robu. Nu pot omite nici aportul adus de primarul Jimboliei, Darius Postelnicu.

De asemenea, vom miza foarte mult pe tineri, pentru a-i promova în cadrul comunităților lor. Doar așa îi putem responsabiliza, iar aici ma bazez pe Nicolae Bitea, prim-vicepreședinte la nivel național al Tineretului Național Liberal, care le poate transmite motivația de care au nevoie”, a mai spus Cosmin Buboi.

Tinerilor le-a fost lansată și o invitație extrem de provocatoare: vineri-seara, de la ora 22, la Casa de Cultură din Jimbolia, va fi prezent sportivul Cătălin Moroșanu, vicepreședinte TNL, care nu se va eschiva de la nici o întrebare a jimbolienilor.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Liberalii din Zona 3 Jimbolia țintesc ”drept la țintă”

Lasă un răspuns