Liber la asfaltare într-o comună de lângă Timişoara! Şapte străzi vor fi netede ca-n palmă

Sanandrei

Un an şi patru zile, atât a trebuit să aştepte o comună de lângă Timişoara pentru a se rezolva problema contestaţiilor la licitaţia pentru lucrările de asfaltare. De-abia acum s-a primit avizul de legalitate pentru a desemna un câştigător la lucrarea cu o valoare de un milion de euro.

La Sânandrei vor fi asfaltate şapte străzi ale comunei, după cum urmează: două la Sânandrei, două la Carani, două la Covaci şi una la fostul IAS de la km 13.

Primarul Claudiu Coman speră ca după declararea câştigătorului să nu mai apară alte contestaţii (legea permite aşa ceva, în termen de cinci zile), pentru a putea fi semnat contractul de execuţie.

Deja, în contul localităţii a fost virat un avans din partea Uniunii Europene pentru lucrarea de un milion de euro, suma fiind valoarea maximă care se acordă în astfel de cazuri.

Comuna Sânandrei mai are un proiect tot de un milion de euro, pentru refacerea drumurilor agricole, speranţele fiind ca formalităţile să nu mai dureze atât de mult.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Liber la asfaltare într-o comună de lângă Timişoara! Şapte străzi vor fi netede ca-n palmă

  1. daca legiuitorul e orb ,ca si justitia ,sa se ia amandoi de mana ca ne sunt de folos ,de cand tot -mi bat gura de geaba ,ca daca in Legea care reglementeaza licitatiile ar fi un articol care sa prevada ca cel care pierde licitatia este obligat sa plateasca un % din costul lucrarii ,am fi mult mai operativi si mai bogati, noi cetatenii nu afacerostii.

Lasă un răspuns