„Leii” îşi înfruntă din nou fostul antrenor | Primul meci al „dublei” cu Dinamo Bucureşti din Cupa României este programat miercuri, de la ora 17, la sala „Constantin Jude”

Vladan Vukosavljevic baschet

Cupa României de baschet masculin a revenit în acest an la formatul cu turneu final de patru echipe, după ce vreme de două sezoane opt formaţii au fost acceptate în ultima fază a celei de-a doua competiţii valorice organizate pe plan intern.

SCM Timişoara va juca în turul ce precede turneul Final Four cu liderul grupei galbene a Ligii Naţionale, Dinamo Ştiinţa Bucureşti.

Turul „dublei” cu gruparea din capitală este programat miercuri, cu începere de la ora 17, la sala „Constantin Jude”.

Va fi al treilea duel direct stagional dintre cele două formaţii. În primele două, „leii” din Banat s-au impus cu 83-70 pe teren propriu şi cu 87-85 în deplasare.

Alb-violeţii vin după înfrângerea suferită la Sibiu în campionat.

„Deşi am avut o evoluţie mai puţin convingătoare în repriza a doua a jocului de la Sibiu, eu cred că a fost doar un episod izolat în parcursul nostru din Top 6. Am arătat multă calitate şi fizic, şi mental în celelalte jocuri şi sunt convins că dacă grupul va rămâne unit, dacă va avea spirit de sacrificiu şi aceeaşi determinare de până acum vom fi surpriza placută a campionatului. Îmi doresc ca acest lucru să se vadă încă de la acest meci cu Dinamo, iar sâmbătă cu Oradea să prindem vârful de formă pe care îl aşteptăm după perioada de pauză avută pentru jocurile echipei naţionale”, a declarat preşedintele Ilie Triţoiu.

Meciul de miercuri reprezintă şi un interesant duel al antrenorilor de pe banca naţionalei de seniori a României. „Principalul” Tudor Costescu o conduce pe Dinamo Ştiinţa Bucureşti după plecarea de la Timişoara, în timp ce „secundul” Nenad Markovici a rămas în staff-ul tehnic al grupării bănăţene.

Returul va avea loc în data de 20 martie, cu începere de la ora 18,15.

Intrarea va fi liberă la partida de miercuri.

Sâmbătă, de la ora 17,45, SCM Timişoara va juca tot pe teren propriu, cu campioana CSM Oradea, în faza Top 6 a Ligii Naţionale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *